Vizita.si
image (28)

Novice

Je zvezdnica tokrat pokazala preveč?

S.P.
21. 09. 2012 13.51
3

Kerry Katona je za nastop na televiziji izbrala povsem neprimerno obleko, ki ni niti najmanj laskala njenemu dekolteju, obenem pa je razkrila veliko več, kot bi si sama želela. Se tudi vam zdi, da je bil incident slavne pevke že na meji dobrega okusa?

Bivša članica skupine Atomic Kitten je poskrbela, da si jo bodo po intervjuju za lokalno televizijsko oddajo vsi še predobro zapomnili. Izbrala je namreč opravo, ki ni niti najmanj laskala njenemu sicer lepemu dekolteju, gledalcem pa je tako pokazala veliko več, kot bi si sama želela. Obleka je neprestano drsela z njenega telesa ter močno razkrivala njene že tako poudarjene prsi, kar je mejilo na mejo dobrega okusa. Kot da že to ni bilo dovolj, pa je prsi vsake toliko še bolj privzdignila in stisnila z rokami, s čimer ni niti najmanj pokazala občutka osramočenosti nad incidentom. Kerry se očitno zaveda, da so njene prsi kljub dojenju še vedno zavidanja vredne.

Ste vedeli, da lahko do tako lepih prsi z le nekaj triki na hiter način pridete tudi sami?

Hladna prha

Najenostavnejši trik lahko izvedete že med vsakodnevno jutranjo rutino – prhanjem. Hladen curek vode bo na videz močno učvrstil vaše prsti, zato jim le posvetite kakšno minuto več. Za enak učinek bodo poskrbele tudi kocke ledu, s katerimi si lahko nežno masirate prsi in jih hkrati krepite. Svetujemo vam, da se izognete vročim kopelim, saj lahko koža na dolgi rok postane neprožna in raztegnjena.

Zagotovite jim ustrezno nego

Redno nego, ki jo zagotavljate svojemu obrazu, bi morali zagotoviti tudi dekolteju. Privoščite si tedenski piling telesa ter ga nežno uporabite tudi na prsih. Svetujemo vam, da jim zagotovite tudi nekaj vlažilne kreme, ki jo sicer nanašate na obraz. Vendar pa bodite pozorni, da niso tovrstna sredstva preveč agresivna, saj je koža na tem predelu izredno tanka in občutljiva.

Ne pozabite na masko

Prsi občasno vsaj deset minut razvajajte z osvežilno masko, ki jo lahko napravite tudi sami iz soka limone in dveh trdo stepenih beljakov. Za blagodejen učinek občutljive kože bodo poskrbele tudi morske alge, zato vam svetujemo, da jih pomešate v vročo vodo in nežno nanesete na predel dekolteja. V kolikor pa vas pestijo nadležni ogrci in mozoljčki, pa uporabite dve žlici skute ter žlico medu. Mešanico sperite po dobrih 20 minutah ter kožo še dodatno navlažite z mastno kremo.

Pomaga lahko tudi preprosta vadba

Priporočamo vam, da vsaj nekajkrat na teden posežete po lahkih utežeh in poskusite izvajati preproste ženske sklece. Že dvajset sklec dnevno bo pomenilo veliko razliko, hkrati pa bodo s pomočjo uteži lepo oblikovane tudi vaše roke.

Previdno pri izbiri nedrčka!

Pomembno je, da je iz kakovostnih materialov, v katerih bodo vaše prsi dihale in ne bodo preveč utesnjene. Večje prsi vsekakor potrebujejo nedrček s štirimi naramnicami, ki zagotavlja dobro podporo, ženskam z manjšimi dojkami pa priporočamo, da so pozorne predvsem na ustrezno obliko košarice. Na voljo je veliko nedrčkov s push-up učinkom, zato nikar ne izbirajte premalih košaric, ki bodo imele nasproten učinek od želenega. Pozabiti pa ne smete niti na športni nedrček, ki je odlična izbira med izvajanjem športnih aktivnosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587