Vizita.si
image (28)

Novice

Je tokrat res dosegla dno?

K.P.
07. 11. 2012 11.37
3

40-letna britanska zvezdnica je dva tedna po tem, ko se je v javnosti pojavila vidno vinjena, na kliniki za odvajanje od drog in alkohola. Sprašujejo se, ali je tokrat morda resnično dosegla dno?

Tara Palmer Tomkinson je britanska televizijska zvezdnica, kolumnistka in manekenka, ki je nekdaj veljala za dekle, ki nikoli ni zamudilo nobene zabave.

Slava in denar sta ji omogočala, da je vzdrževala svojo odvisnost od kokaina, dolgoletna razvada pa ji je počasi razjedala hrustanec v nosu, ki se je zaradi poškodb, nastalih zaradi vdihavanja kokaina, v preteklih letih dvakrat posedel. A Tari se je kljub vsemu s pomočjo estetskega kirurga uspelo "spraviti v red" do poroke princa Williama in Kate Middleton, na kateri je bila med povabljenimi, saj je njen oče zelo blizu kraljevi družini. Slavna manekenka je poskušala življenje vrniti na prave tirnice že nekajkrat, a očitno so bili poskusi neuspešni, saj se je pred kratkim, ko je že zatrjevala, da je življenje zabav in opojnih substanc opustila, v javnosti ponovno pojavila opazno vinjena.

"Zame je zelo pomembno, kaj si ljudje mislijo o meni, ker se močno trudim, da bi se spremenila, a to je velika, velika bitka,“ je povedala pred tedni, ko se je skušala osredotočiti na svojo glasbeno kariero. Vendar po poročanju tujih medijev naj bi bila zvezdnica spet na kliniki za odvajanje od drog in alkohola v Hampshiru, kjer naj bi se posvečala terapiji, ki bo trajala en mesec. Čeprav uradni razlog, zakaj naj bi šla Tara na zdravljenje, za zdaj še ni znan, pa mnogi na podlagi zadnjih fotografij predvidevajo, da je spet podlegla odvisnosti.

"Zaveda se, kdaj se stvari poslabšajo, in edina rešitev je zdravljenje. Vsi, ki jo imamo radi in jo podpiramo, smo zelo zadovoljni, da se je odločila za takšen ukrep, ker ji je bilo v zadnjem času izjemno težko. V bolnišnici bo en mesec, zatem pa upamo, da jo bomo videli bolj zdravo in srečno,“ je za revijo Grazia povedal eden od njenih prijateljev. "Včasih moraš priti do samega dna, če želiš, da se stvari obrnejo na bolje,“ je Tara povedala leta 1999, ko je bila na zdravljenju. Njeni znanci in prijatelji upajo, da ji bo tokrat dokončno uspelo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587