Vizita.si
image (28)

Novice

Je zvezdnica tokrat res pretiravala?

K.P.
03. 09. 2012 10.41
21

Sicer je imela 41-letna zvezdnica že od nekdaj vitko postavo, a njene najnovejše fotografije dejansko razkrivajo, kako koščena je ameriška igralka v resnici. Njeni bližnji so vedno bolj zaskrbljeni in menijo, da že pretirava.

Privlačna ameriška igralka Jennifer Connelly je v zadnjem času s svojo podobo zbudila kar nekaj skrbi, saj je, sodeč po fotografijah, ki se pojavljajo v medijih, vedno bolj koščena. "Izgleda pretirano koščena in to sploh ni tako privlačno,“ je za spletno stran RadarOnline povedal nutricionist Majid Ali, ki ocenjuje, da njena telesna teža ne more biti več kot 45 kilogramov. "Menim, da je njen videz posledica pretirane rekreacije,“ dodaja nutricionist. Z njim se strinja tudi Jackie Keller, lastnica podjetja za razvoz zdrave prehrane. "Njene noge me spominjajo na noge tekačev na olimpijskih igrah, ki sem jih nedavno videla na televiziji,“ je povedala Jackie. Stvar, ki na fotografijah brez dvoma najprej zbode v oči, so igralkine koščene noge in razmik, ki zeva med njenimi stegni. Na podlagi njenega videza so se že pojavile govorice, da naj bi šlo za motnje hranjenja, a ker se Jennifer opisuje kot oseba, ki ljubi gibanje v naravi, kampiranje ter pohode v hribe, je bolj verjetno, da je njena vitka postava, kot predvidevajo strokovnjaki, posledica pretiranega rekreiranja. Kellerjeva dodaja: "Veliko stvari vpliva na telesno težo. Med njimi sta tudi konstrukcija telesa ter mišični tonus. Možno je, da je (Jennifer) kot strastni tekač na videz zelo suha, vendar ima močne noge ter dolgo, vitko telo.“

Poleg rednega gibanja lahko za vitko telo poskrbi tudi hitra presnova, ki je v določeni meri gensko pogojena, lahko pa je tudi posledica zdravega načina prehranjevanja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587