Vizita.si
Zvezdnica se je odločila izgubiti odvečne kilograme, ko nihče ni opazil, da je pravzaprav noseča.

Novice

Jennifer Hudson razkrila, kako ji je uspelo shujšati kar 37 kg

L.E.
18. 09. 2011 08.25
4

Nadarjena pevka in igralka Jennifer Hudson je bila nekoč znana debeluška, pred nekaj meseci pa je izgubila kar 37 kilogramov. V oddaji Oprah Winfrey je sedaj odkrila, kako ji je to uspelo. Njena motivacija je bila med drugim, da nihče ni opazil, da je noseča.

Zvezdnica se je odločila izgubiti odvečne kilograme, ko nihče ni opazil, da je pravzaprav noseča.
Zvezdnica se je odločila izgubiti odvečne kilograme, ko nihče ni opazil, da je pravzaprav noseča.FOTO: Reuters

Jennifer Hudson je v svoji karieri dobila veliko vprašanj o svojem delu pa tudi o svoji postavi. Pravi, da sicer s seboj nikoli ni bila nezadovoljna in da jo je na začetku njene slave izjemno presenečalo, ker so jo novinarji ves čas spraševali, kako se počuti, ker v Hollywoodu nosi večje številke oblačil. "To me pravzaprav nikoli ni žalostilo, saj sem v svojem življenju vedno poskušala najti nekaj pozitivnega, zato sem imela rada tudi svoje obline."

Po škodljivih dietah se je tokrat naučila živeti zdravo.
Po škodljivih dietah se je tokrat naučila živeti zdravo. FOTO: Reuters

Toda nekega dne se je vseeno odločila, da bo izgubila nekaj kilogramov, in sicer zato, ker ljudje dejansko niso opazili, da je noseča. Njen sin David ima danes dve leti, s hujšanjem pa je začela takoj po njegovem rojstvu. "Z možem se nikoli nisva naučila, kako se prehranjevati zdravo in pravilno, za sina pa sva želela boljše. Želela sva mu biti dober vzgled, zato sva drastično spremenila svoje življenje."

29-letnica je sicer izredno shujšala že trikrat. Najprej se je lotila diete pred sodelovanjem na oddaji Ameriški idol. Takrat je izgubila 27 kilogramov. Naslednjič je manj jedla po izidu filma Sanjske punce. Takrat je imela devet kilogramov manj. Sedaj pa je svojo težo zmanjšala že tretjič, upa pa tudi, da zadnjič. "Včasih sem se hujšanja lotevala tako, da sem bila v telovadnici že ob petih zjutraj, nato pa sem še eno uro tekla. Malo sem se naspala ter bila spet v telovadnici popoldne in zatem še zvečer. Jedla sem samo belo piščančje meso, rjav riž in zelenjavo. Toda kaj se je zgodilo, ko sem bila končno bolj vitka? Enostavno se nisem mogla več odrekati vsemu, v čemer sem nekoč uživala," pravi Jennifer.

Vzpostavila je ravnotežje

Z rojstvom sina se je zvezdnica nezdravemu življenju odločila narediti konec. "Štiri dneve po tem, ko sem sina rodila s carskim rezom, sem se začela vsak dan pol ure sprehajati. To je bil čas zame pa tudi edino, kar sem v tistem trenutku lahko počela. Nisem mogla teči, nisem mogla delati trebušnjakov, toda hoja je bila vsekakor bolj koristna od poležavanja na kavču. Počasi sem se začela lotevati novih aktivnosti. Ugotovila sem, da pravzaprav ne maram telovadnic in sem raje v naravi. Zato sem začela teči in kolesariti, včasih pa sem igrala še tenis in košarko." Kadar ni imela dovolj časa za telovadbo, je našla vsaj nekaj trenutkov za 25 počepov, trebušnjakov in dvigov uteži. Nato je minuto počivala in vse tri vaje še enkrat ponovila. Vedno pa se je tudi izogibala dvigalu in čim več pešačila.

Tudi pri prehranjevanju ni bila več tako stroga do sebe. Enostavno je poskušala spremeniti svoj odnos do hrane. "Leta sem se odrekala testeninam, pici, ocvrtemu in rdečemu mesu; ko pa sem se priključila programu, ki ljudem pomaga shujšati, sem ugotovila, da moram v svojem življenju predvsem vzpostaviti ravnotežje. Začela sem razumeti, da dieta ne pomeni, da ne smem jesti ogljikovih hidratov, saj tako moje telo enostavno ne bo moglo delovati brezhibno. Sedaj jem, kar si zaželim, toda ostajam vitka, saj pazim, da ne pretiravam."

Med drugim je Jennifer priznala, da se sedaj okolica do nje obnaša precej drugače. Mnogi so naravnost navdušeni in jo sprašujejo za nasvete, drugi pa celo dvomijo, da ima še vedno enake pevske sposobnosti.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? Zdravju zvezdnikov lahko sledite tudi s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587