Vizita.si
image (28)

Novice

42-letna zvezdnica brez sramu razkriva trebušček

L.E.
17. 12. 2011 09.59
4

42-letna mamica dveh otrok se lahko pohvali z zavidljivo ploskim trebuščkom. Pokazala ga je, medtem ko se je v Urugvaju brezskrbno pridružila plesalcem capoeire.

Jennifer Lopez ima 42 let ter dva otroka, za povrh je še sredi zapletene ločitve, toda njen trebušček ostaja privlačen. Med počitkom na urugvajski plaži v mestu Montevideo se je razigrano pridružila plesalcem capoeire, tradicionalne vrste plesa, ki združuje elemente plesa in borilnih veščin. Pevka in igralka, sicer nekdanja plesalka, je dokazala, da je odlična v vsem, česar se loti. Gledalce pa je navdušil tudi njen trebušček, ki je kukal izpod majčke.

Le kako vzdržuje svoj videz? Ko so jo vprašali, ali vadi vsak dan, je odgovorila naslednje: “Ne. Ko sem v Los Angelesu imam osebnega trenerja, nedavno pa sem se lotila tudi joge. Ko sem bila mlada, sem res veliko telovadila, sedaj pa se mi zdi bolj pomembno, da najdem ravnotežje, da poskrbim tako za um, duh in telo. Ukvarjam se s kardio vadbo in dvigujem uteži, vendar pa sem do sebe veliko bolj nežna. Nisem več obsedena s tem. Pravzaprav sem takšna kot vsi. Imam določen tip telesa – vem, kakšna sem lahko videti, če telovadim, vem, kakšna sem videti, če se polenim. Sem pa samo človek. Včasih telovadim z veseljem, včasih se mi sploh ne da. Včasih sem si všeč, včasih si nisem. Poskušam paziti, kakšno hrano uživam. Vem, kaj je dobro zame in kaj ni ter se poskušam izogibati vsemu, kar mi škodi. Kot vsi pa si kdaj privoščim tudi kaj prepovedanega. Sicer jem vse, vendar ne pretiravam. Nikoli pa ne pijem alkohola ali kadim.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587