Vizita.si
nakupovanje

Lepota

Jesensko nakupovanje z Metko Albreht

Alenka Mirt Iskra
19. 09. 2009 20.23
0

Ste že zamenjali poletna oblačila s toplejšimi jesenskimi? Ste pri tem ugotovili, da nimate kaj obleči? Potem je čas za nakupe. Tudi po zmernih cenah se da lepo obleči, med barvami pa je nazaj skrivnostna in mogočna ...

nakupovanje
nakupovanje FOTO: iStockphoto

 

Kot svetuje Petra Rakela iz veleblagovnice Nama, je oblačila dobro kupovati tako, da jih med seboj lahko dopolnjujemo. Mnogo Slovenk pa se po nasvete že obrača na stilistke, ki jih je po trgovinah vse več.

Kako se lotimo nakupovanja?

Stilistka Metka Albreht pravi, da bi se kupovanja oblačil morali lotiti organizirano. Pregledati omaro in v njej poiskati kose, ki so morda spet v modi, predvsem pa preveriti, kaj res potrebujemo.

Večna črna ali živahnejša rdeča?

Nekateri kosi oblačil so večni. Tako naj bi imele črno krilo ali obleko in črne hlače. Poleg teh oblačil zlahka najdemo kombinacijo, ki je primerna tako za službo kot za svečane priložnosti. Seveda pa smo lahko tudi drznejše in posežemo po živahnejših barvah. “Če hočemo biti drzni, zapeljivi je super, da imamo v omari tudi kakšne živahnejše barve. Kot je recimo rdeča, ki je v kombinaciji s črno zmagovalna, pravi Metka Albreht.

 

 

Letos so modni tudi pokrivala in rokavice, pri plaščih in jaknah pa tisti modeli, ki se povsem prilegajo naši postavi. Kupci pa posegajo tudi po dražjih kosih oblačil.

Naša stilistka je prepričana, da so slovenske trgovine tako dobro založene, da ni treba v tujino in da lahko tudi med blagovnimi znamkami nižjega cenovnega razreda najdemo izredno lepa oblačila.
 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587