Vizita.si
Jessica Simpson

Novice

Jessica Simpson: Želim si mesa!

A.M.I.
26. 11. 2010 08.06
9

Američani so včeraj praznovali zahvalni dan. Ob dobro obloženi mizi, na kateri ne smejo manjkati puran in ostale dobrote, se zahvalijo za dobro letino in za tople družinske odnose.

Zahvalni dan je Jessica Simpson praznovala brez tradicionalnega purana, saj je njen zaročenec Eric Johnson sprejel vegansko prehrano. Eric se je za veganstvo odločil, ko je končal svojo profesionalno kariero v ligi NHL. K temu ga je nagovoril zdravilec in Eric je odločen, da bo ta pravila upošteval.

Pevka in igralka Jessica Simpson, ki je že v preteklosti odkrito govorila o svojih težavah s čezmerno težo, je povedala: "Kakšen je moj odnos do hrane? Hočem jo. Posebej, ko sem žalostna. Zato moram biti močna in reči ne, ko bi se rada spet prenajedala."

Jessica nekoč in danes
Jessica nekoč in danesFOTO: Reuters

"Glejte, jaz sem iz Teksasa, za zahvalni dan si želim jesti meso!" je v smehu dejala. Kako se je z zaročencem dogovorila? Kar vegansko sta jedla. Zaročenec ima dobre argumente za to in Jessica se je temu prilagodila. Posebej še zdaj, ko ima njen zaročenec v načrtu odprtje restavracije za vegane.

Jessica Simpson se že dolgo bori s svojo težo, ki ji kar naprej niha, pri čemer se težko odpove kalorični hrani. Še posebej ima rada ocvrto hrano, ki jo najbolj mika. Rada je tisto, kar je jedla kot otrok, ta hrana pa zelo redi.

Veganska prehrana se izogiba hrani živalskega izvora, mlečnim izdelkom, uživanju jajc in rib. Gre za strogo različico vegetarijanske prehrane, ki temelji na odklanjanju hrane živalskega izvora. Za veganstvo se odločijo tisti, ki so resnično zavedni. Strokovnjaki sicer opozarjajo, da je veganska prehrana presiromašna in ne vsebuje pomembnih hranil, zato morajo veganci paziti, da zaužijejo dovolj dodatkov in prehrambenih dopolnil.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587