Vizita.si
Jessica Simpson

Novice

Kdo je zvezdnica, ki je zaradi debelosti prestavila poroko?

E. D.
03. 05. 2011 07.43
2

30-letna Jessica Simpson je tista, ki se očitno še vedno ne počuti dovolj dobro v svoji koži in ni zadovoljna s številom kilogramov, ki jih je izgubila. Zaradi tega, ker ni dovolj shujšala, nameravata z zaročencem menda celo nekoliko zamakniti datum poroke.

Jessica Simpson
Jessica Simpson FOTO: Reuters
Zadnje mesece Jessica Simpson skrbno pazi, kaj in kako je. Je na strogi dieti, poleg tega vsaj štirikrat v tednu pridno telovadi.
Jessica Simpson
Jessica Simpson FOTO: Reuters

In čeprav je zahvaljujoč spremenjenim prehranjevalnim navadam in redni športni aktivnosti že shujšala skoraj za deset kilogramov, očitno z rezultatom še zdaleč ni zadovoljna. Zato je glede na navedbe anonimnega vira, ki je blizu pevki in njenemu zaročencu Ericu Johnsonu, poroko prestavila na poznejši čas.

Anonimni vir je namreč tujim medijem zaupal, da sta se golobčka nameravala vzeti že na začetku tega poletja, zdaj pa naj bi s poroko še nekoliko počakala. ''Jess in Eric sta srečnejša kot kadar koli prej in v tej sreči sta malo preveč uživala ter se nekoliko zredila,'' je pojasnil vir. ''Upala sta, da se bosta poročila že na začetku tega poletja, a sta si zdaj premislila, saj bi rada oba do poroke izgubila še nekaj kilogramov.''

30-letna Jessica naj bi celo odlašala s pomerjanjem poročnih oblek, saj se v svoji koži še vedno ne počuti dovolj dobro in še vedno ni zadovoljna s težo, ki jo ima. Tako naj bi nakup obleke počakal vse do takrat, dokler ne bo dovolj shujšala oziroma dokler ne bo sama ocenila, da je njena idealna teža končno dosežena.

Če ste si tudi vi zadali, da boste do poletja izgubili tistih nekaj odvečnih kilogramov, potem vam bo morda prav prišel kateri od naslednjih nasvetov ...

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587