Vizita.si
Jessica se zaradi dodatnih kilogramov ni nikoli sramovala svojega telesa ali se slabo počutila v svoji koži.

Novice

Jessici ni mar, če je debela!

E. D.
02. 11. 2011 09.12
10

Noseča Jessica Simpson je v nedavnem intervjuju odkrito spregovorila o svoji polnejši postavi, ki jo je imela že pred nosečnostjo. Povedala je, da so ji dodatni kilogrami celo pomagali pri poslu.

Jessica se zaradi dodatnih kilogramov ni nikoli sramovala svojega telesa ali se slabo počutila v svoji koži.
Jessica se zaradi dodatnih kilogramov ni nikoli sramovala svojega telesa ali se slabo počutila v svoji koži.FOTO: Reuters
Preden je po svetu zaokrožila novica, da bo Jessica Simpson čez nekaj mesecev mamica, je strani tabloidov polnila predvsem s svojo vedno polnejšo postavo. In čeprav so bile njene fotografije mnogokrat pospremljene z ugibanji, ali je zgolj debelušna ali morda noseča, včasih pa celo z zlobnimi komentarji, da se je iz zapeljive in vitke svetlolaske prelevila v zanemarjeno debeluško, se ni obremenjevala – ne z dodatnimi kilogrami ne z zlobnimi komentarji.

V nedavnem intervjuju, ko je bilo to, da pod srcem nosi otroka, še skrbno varovana skrivnost, je brez zadržkov spregovorila o polnejši postavi in povedala, da ta nikoli ni načela njene samozavesti ali vplivala na kakovost njenega življenja. ''Vsi kdaj nekoliko kolebamo in smo bolj negotovi vase, a jaz brez težav govorim o svoji teži in sem kljub vsemu še vedno samozavestna,'' je povedala 31-letna Jessica. ''Dodatnih kilogramov in polemik okrog njih nisem kaj preveč objokovala.''

A ne le da nekoliko povišana telesna teža ni vplivala na njeno samozavest ter dobro mnenje o njej, Jessica je prepričana, da ji je celo pomagala pri poslu. ''Zaradi dodatnih kilogramov sem bila deležna tolikšne pozornosti, a mislim, da je bila odločitev, da kljub vsemu ne shujšam oziroma da se ne spremenim v okostnjaka, pravzaprav dobra za mojo znamko oblačil. Kajti če si res zelo zelo suh, se ljudje ne morejo poistovetiti s tabo,'' je pojasnila in dodala: ''Najrazličnejše ženske in otroci so pristopali k meni in mi govorili, da jim dajem dober zgled, ker nisem ena tistih, ki obsedeno hujšajo.'' Jessica je še povedala, da se tudi v polnejši postavi počuti odlično in da so ji všeč vse te obline, ki jih prej, ko je bila vitka, ni imela.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587