Vizita.si
image (28)

Novice

Jessica je debelejša kot kadar koli

Ni.J.
24. 11. 2011 07.59
9

Tako vsaj pravi sama zvezdnica, ki bo rodila šele spomladi naslednje leto, a ima že izdelan načrt, kako bo izgubila odvečne kilograme, ki se ji bodo nakopičili med nosečnostjo. A ne le to – s hujšanjem bo zaslužila skoraj tri milijone evrov!

Da je 31-letna pevka Jessica Simpson uspešna poslovna ženska, je dokazala tudi med nosečnostjo. S podjetjem Weight Watchers bo namreč po vsej verjetnosti podpisala tri milijone evrov vredno pogodbo. Vse, kar bo morala storiti, da bo dobila denar, je, da se bo po porodu vključila v njihov program hujšanja in v enem letu izgubila med nosečnostjo pridobljene kilograme.

Jessica bo s tem sledila vse pogostejšemu trendu hujšanja zvezdniških nosečnic. Na ta način sta namreč shujšali tudi Mariah Carey in Mel B, ki sta za izgubljeno telesno težo prejeli ogromno vsoto denarja, s pomočjo istega podjetja, ki Jessici ponuja vrtoglavo vsoto, pa je shujšala tudi 30-letna Jennifer Hudson.

Podjetje naj bi se za sodelovanje z Jessico, ki se je v zadnjih letih nekoliko poredila, odločalo že pred časom. “Nato pa je zanosila, zato je dogovor še toliko boljši,“ je neznani vir povedal za US Weekly Magazine.

Podobno kot Hudsonova, ki je s pomočjo programa in redne vadbe z osebnim trenerjem shujšala kar 36 kilogramov, bo Simpsonova morala, ko se bo vključila v program, leto dni skrbno paziti na svojo prehrano, nato pa bo javno razkrila svoj končni rezultat.

Ne glede na dogovor o hujšanju pa Jessica pravi, da še nikoli ni bila tako srečna, kot je sedaj. “Iskreno povedano, počutim se odlično,“ je povedala za People. “Nosečnost je moja najboljša prijateljica in do sedaj je prav vse potekalo tako, kot bi moralo – brez jutranjih slabosti. Počutim se odlično. Sicer sem nekoliko utrujena, ampak, saj veste, v meni raste otrok!“ Je pa pevka razkrila tudi nekaj sprememb, ki jih je opazila na svojem telesu, predvsem to, da ji močno rasejo in otekajo dojke in trebušček. Priznava pa tudi, da je toliko še nikoli ni bilo skupaj. “Sem debelejša kot kadar koli, a verjamem, da še nikoli v življenju nisem bila tako močno povezana s svojim telesom kot sedaj.“

Zaradi nosečnosti sta se Jessica in njen zaročenec Eric Johnson odločila prestaviti poroko. Pevka pravi, da zato, ker se želi s takšnimi projekti ukvarjati, ko bo pod manjšim vplivom hormonov. “Sedaj bi sicer nekaj že spravila skupaj, a si želim vzeti več časa in zares uživati na svoj poročni dan,“ je povedala za Access Hollywood. “Med nosečnostjo so mi hormoni dobesedno ponoreli. Nočem biti pod stresom in biti na poročni dan zlobna nevesta, zato bi rada počakala, da najprej rodim in se umirim.“

 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587