Vizita.si
image (28)

Novice

Nekoč je s svojo postavo očarala množico ...

L.E.
04. 10. 2012 08.21
7

Jessica Simpson je seveda presrečna, da je mamica, ni pa prav nič zadovoljna s svojo novo težo. Pravi, da si je predstavljala, da jo bo po porodu izgubila veliko lažje.

Jessica Simpson je maja povila svojega prvega otroka, hčerkico Maxwell. Zaradi tega ne bi mogla biti srečnejša; je pa ameriški spletni strani USA Today priznala, da se z odvečno težo prav bori ter da je bila prepričana, da jo bo po porodu lahko izgubila veliko lažje. “Dovolila sem si, da sem jedla, kar koli sem si zaželela, saj je bila to moja prva nosečnost in sem v njej res želela uživati,“ je dejala. “Želela sem biti srečna, želela sem jesti, kar koli sem si zaželela … Nisem vedela, da se vsa odvečna teža ne bo stopila s prihodom otroka.“ Dodala je še, da je bila med nosečnostjo nenehno lačna, najraje pa je jedla makarone s sirovo omako.

Teh si danes več ne privošči, čeprav prizna, da se še vedno pregreši. “Sem ženska, ki hoče svojo čokolado,“ pravi. “Ampak dovolim si pojesti samo en čokoladen bombon, ne pojem cele vrečke.“ Sicer je razkrila še, da nikakor ne strada in da se ničemur ne odreka. Le njeni obroki so manjši. Poleg tega redno telovadi z osebnim trenerjem Harleyjem Pasternakom, in sicer sta skupaj v telovadnici štirikrat tedensko po 45 minut. “Ko sva z Jessico začela delati kmalu po njenem porodu, si sploh ni bila podobna,“ ta opisuje. “Njeno telo ni bilo njeno. Jasno je bilo vidno, da se v njem ne počuti dobro. Toda nad njenim napredkom od takrat sem navdušen. Naredila je že veliko, toda tudi sama ve, da bo potrebno še več.“

Bo sploh še kdaj imela noge, s katerimi se je lahko hvalila toliko časa. Strokovnjaki pravijo, da je povsem normalno, da nosečnica takoj po porodu še ne izgubi vse odvečne teže, najbolj zdravo bi bilo, da jo počasi izgublja leto dni. Toda po drugi strani bi bilo zdravo tudi, da se med nosečnostjo ne zredi bolj, kot je dejansko potrebno, kar, če bi se prehranjevala zdravo, niti ne bi bilo mogoče. Mamice po porodu na prvo mesto v svojem življenju zagotovo postavljajo otroka, toda pozabiti ne smejo niti nase. Kilogrami, ki jih ne bodo izgubile v letu po porodu, se jih bodo verjetno držali še zelo dolgo in jih bodo pozneje veliko težje stopile. Seveda pa želene teže ne smete doseči s pretiravanjem. Enostavno se prehranjujte zdravo, uživajte hrano redno, vendar v majhnih obrokih, dovolj se gibajte.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587