Vizita.si
Trista na fotografiji s svojim možem in sinom Maxwellom le pet mesec po porodu.

Novice

Ji je bilo res treba tega?

N.D.
09. 11. 2012 15.35
4

Trista Sutter, ki je zaslovela v resničnostnem šovu The Bachelorette (Dekliščina), je bila vedno znana po svoji brezhibni postavi. Po rojstvu drugega otroka pa je začela lepotica dvomiti v svoje 'bikini' telo, zato se je odločila za spremembo.

Da bi bila znova lepa, se je zvezdnica resničnostnega šova Trista Sutter odločila, da nujno potrebuje plastično operacijo in svojo novo podobo ponosno razkrila reviji Life and Style. 39-letna mati dveh otrok je tako postala ponosna lastnica novih silikonskih prsi, hkrati pa si je dala zgladiti tudi gube okrog oči in dvigniti veke.

Trista Sutter
Trista Sutter FOTO: Profimedia

"Po dveh porodih so moje prsi postale mehke in povešene, dobila pa sem tudi podočnjake in gubice okoli oči. To je bilo nekaj, kar sem opazila na vsaki svoji fotografiji in zaradi tega vedno postala slabe volje. Po tehtnem razmisleku sem ugotovila, da je plastična operacija nekaj, kar moram storiti zaradi sebe. Zato, da bom v svoji koži spet zadovoljna in posledično bolj samozavestna v bikiniju in med intimnimi odnosi s svojim možem," je za revijo povedala Trista.

Vse lepo in prav, vendar sodeč po Tristinih fotografijah pred operacijo in fotografijah, ki so nastale po posegu, menimo, da je res škoda, da si ženska pri takšnem videzu in 39. letih tako močno želi iti 'pod nož', so zapisali novinarji iz omenjene fotografije. S svojim dejanjem je Američanka, ki je v javnosti veljala za prijetno, lepo in pametno žensko, katera stoji trdno na svojih nogah, izgubila kar nekaj ugleda. Postala je namreč glavna tarča kritikov, kateri jo sedaj obsojajo, da je postala le 'še ena', ki gre po poti neumnih zvezdnic resničnostnih šovov.

Sutterjeva, ki je že pred operacijo veljala za eno najbolj 'vročih' mamic, je svojega moža Ryana spoznala na otvoritveni sezoni 'Dekliščine' leta 2003.

 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587