Vizita.si
image (28)

Novice

Ji verjamete, da so naravne?

S.P.
13. 11. 2012 09.57
2

Rjavolasa lepotica Michelle Keegan je v preteklem tednu zopet sprožila cel val ugibanj, ali je njen poln dekolte naraven ali pa je zanj vendarle zaslužen eden izmed lepotnih kirurgov. Oglejte si nedavne fotografije in o resnici presodite sami.

Mlada britanska igralka Michelle Keegan, ki je zaslovela predvsem z vlogo v priljubljeni seriji Coronation Street, je v medijih vse pogosteje omenjena kot lastnica enega izmed najlepših in zapeljivih teles v svetu slave, kar pa je nedvomno potrdila tudi v preteklem tednu. Na karibskem otoku Saint Vincent je namreč brezskrbno uživala v sproščenem popoldnevu in naravnost blestela v zapeljivih kopalkah, ki so lepo poudarile njene ženstvene ter še kako zavidljive obline.

Prav na račun teh pa so se v javnosti zopet začele pojavljati številne špekulacije, ali je njeno bujno oprsje, ki zapolni kar veliko košarico E, resnično naravno ali pa je zvezdnica s pomočjo plastične kirurgije vendarle nekoliko privzdignila svoj dekolte. “Na kaj takšnega nisem nikoli niti pomislila, saj sem nadvse zadovoljna s svojo postavo. Menim, da gre za mešanico genov po materini strani, saj so vse ženske v družini izjemno 'obdarjene', in dejstva, da sem sama po sebi zelo vitka, kar zagotovo še toliko bolj poudari moje obline. Če bi jih videli pobližje, bi mi zagotovo verjeli, saj je razlika med naravnimi in umetnimi prsmi več kot očitna,“ pa zagotavlja 25-letnica, ki se je za svoj videz morala še kako truditi.

“Moje telo je zagotovo odraz tega, koliko skrbi in časa mu redno posvečam. Vsak teden se potim v telovadnici in utrjujem svoje mišice, v čim večji meri pa poskušam uživati tudi v nemastni in le malo začinjeni hrani. Rezultata v bistvu sploh ni težko doseči, potrebujete le nekaj volje in lastne samodiscipline.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587