Vizita.si
image (28)

Novice

Jo je materinstvo povsem spreobrnilo?

K.P.
06. 09. 2012 13.28
14

24-letna resničnostna zvezdnica je zaradi svojega življenjskega sloga pridobila sloves 'žurerke', ki pa ga je povsem spreobrnila nepričakovana nosečnost in rojstvo otroka. Znova se spopada tudi z odvečnimi kilogrami.

Nicole Polizzi oziroma 'Snooki', kot jo pozna širša javnost, je zaslovela po zaslugi resničnostne oddaje Jersey Shore. Snooki je že od prvega nastopa pred kamerami izstopala tako zaradi svojega videza kot tudi zaradi svoje ekstrovertnosti.

Zvezdnica, ki je brez dlake na jeziku, je gostovala v različnih pogovornih odddajah, nekaj pozornosti pa je dobila tudi po zaslugi svojih konfliktov z zakonom. Mediji so spremljali tudi njen boj z odvečnimi kilogrami in ko je že presenetila s svojo novo postavo, je presenetila s še eno, čisto nepričakovano novico. Oznanila je, da je zaročena in noseča. 26. avgusta je 24-letna zvezdnica povila fantka Lorenza, zdaj pa je še reviji People opisala svoje doživljanje poroda, zaupala pa je tudi, da se spet bori z odvečnimi kilogrami.

"Ko sem zanosila, se je vse spremenilo. Žuranja je bilo konec in postala sem nova oseba,“ razlaga Nicole. "To je povsem drugačna ljubezen od tistih, ki sem jih čutila prej,“ dodaja in pravi, da je njen porod trajal 24 ur, ves čas pa ji je ob strani stal zaročenec Jionni LaValle. "Med nosečnostjo sem pridobila 16 kilogramov in sem jih že izgubila 5,“ pravi Nicole, ki se zdaj trudi zdravo jesti in pridobiti nazaj svojo postavo pred nosečnostjo. "Jem veliko zelenjave in piščančjega mesa na žaru. Šest tednov po porodu ne morem pretirano telovaditi, a potem bom začela z vso paro. Dobila si bom osebnega trenerja in poskusila s 'boot camp' programom ali pa bom spet začela z jogo.“

Nosečnost in porod vsaka ženska doživi na svoj način, vsekakor pa organizem po porodu potrebuje nekaj časa, da se njegovi notranji procesi stabilizirajo. Intenzivnega odpravljanja odvečnih kilogramov se je možno lotiti šele nekaj tednov po porodu, v tem času pa marsikatera mama zatrjuje, da mnogo kalorij pobere tudi samo dojenje. Dobro uvajanje v rekreacijo pa so tudi sprehodi z otroškim vozičkom.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587