Vizita.si
image (28)

Novice

Jo po operacijah sploh še prepoznate?

L.E.
31. 03. 2012 15.13
17

Ste jo sploh lahko prepoznali? Nekdaj slavna pevka ruske skupine Tatu se je spremenila do neprepoznavnosti. Sicer privlačno dekle je na žalost podleglo plastičnim operacijam.

Močno dvomimo, da bi jo kdor koli, ki jo je spoznal pred plastičnimi posegi, danes še prepoznal. Julia Volkova je po svetu zaslovela kot del dvojca Tatu, še vedno ene najbolj uspešnih glasbenih skupin v Rusiji, ki je svojo državo med drugim zelo uspešno zastopala tudi na Evroviziji. Toda takrat očarljivo dekletce danes kaže popolnoma drugačen obraz. Plastične operacije lahko zelo pomagajo, če so uporabljene, kadar je to res potrebno ter imajo neko mero – na žalost nič od tega ne velja za posege, ki si jih je privoščila Julia. 27-letnica si je ustnice veliko preveč napolnila, tako da delujejo nenaravno in zasenčijo ves obraz. Poleg tega se širijo govorice, da si je ruska zvezdnica popravila nos, povečala prsi ter preoblikovala ličnice. Samo upamo lahko, da nič od tega ni res, saj bi to lahko pomenilo, da ima pevka več težav s svojo samozavestjo kot pa z dejanskim videzom.

V današnjem svetu je pravzaprav čedalje večja težava obsedenost s popolnostjo. Prav velik razvoj plastične kirurgije je razširil razmišljanje, da bi se z njo pravzaprav lahko polepšal vsak. Zakaj bi se zadovoljili sami s seboj, če smo vedno lahko boljši, nam govorijo tudi reklame. Toda ne smemo pozabiti, da je tudi plastična operacija še vedno operacija. Nikoli ne gre za tako preprost poseg, prav lahko pride do zapletov. Je manjši popravek tega vreden? Veliko lažje se odločimo za na prvi pogled manj invazivna polnila, ki jih estetski kirurg samo vbrizga. Vendar se tudi njihova uporaba lahko konča slabo: ne samo da so rezultati lahko nenaravni in neprivlačni, pride lahko do brazgotin, pojavi se lahko hematom oziroma krvni strdek v tkivih ter še marsikaj. Za takšne posege se torej brez izjeme odločajte s popolnoma trezno glavo, zdravnika vedno dobro preverite ter nikoli ne pretiravajte.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587