Vizita.si
image (28)

Novice

Joan Rivers smrad izpod pazduhe preganja z vodko

K.B.
13. 04. 2011 12.09
0

Ste se že kdaj znašli v zagati in se sredi vročega dne zavedli, da vaše pazduhe še zdaleč niso več tako sveže dišeče kot zjutraj po prhi? Ko ste pobrskali po svoji veliki torbici, pa ste ugotovili, da ste deodorant pozabili doma? Potem je za vas kot nalašč nasvet komičarke Joan Rivers.

''To je stari broadwayski trik, ki deluje v vsakem trenutku,'' je za New York Post povedala 77-letna komičarka in ljubiteljica plastičnih operacij Joan Rivers.

''Zmešajte dve tretjini navadne vode in tretjino vodke in ju popršite pod pazduho in nikoli več ne boste zaudarjali.'' Ne samo to, Riversova je priznala, da alkohol včasih uporablja tudi za pranje oblačil.

Vsekakor pa je takšna raba alkohola veliko bolj zdrava kot pitje alkohola, saj so zadnje raziskave pokazale, da alkohol povzroča različne oblike raka. Katere vrste raka lahko pripišemo uživanju alkohola, pa preverite tukaj.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602