Vizita.si
Ženske, ki najraje posežejo po spodnjem perilu živih barv, so menda zelo energične, strastne in velikokrat stvari vzamejo v svoje roke.

Novice

Kaj barva spodnjega perila pove o njej?

E. D.
15. 10. 2010 08.00
3

Raziskovalci so se lotili zanimive študije. Preučevali so, kaj barva spodnjega perila pove o ženski, njenih osebnostnih lastnostih, samopodobi, samozavesti. Prišli so do zanimivih zaključkov. Sami pa presodite, ali jih boste vzeli za šalo ali za res.

Ženske, ki najraje posežejo po spodnjem perilu živih barv, so menda zelo energične, strastne in velikokrat stvari vzamejo v svoje roke.
Ženske, ki najraje posežejo po spodnjem perilu živih barv, so menda zelo energične, strastne in velikokrat stvari vzamejo v svoje roke.FOTO: iStockphoto
Strokovnjakinja Donna Dawson trdi, da barva spodnjega perila, po kateri ženska najpogosteje poseže, veliko pove o njenih osebnostnih lastnostih in njenem temperamentu. Kaj torej pomeni, če se v vaši omari večinoma skriva spodnje perilo v močnih barvah, kot so rumena, oranžna, rdeča? Kaj pa, če prevladuje bela ali bež ali pa, ravno nasprotno, črna? Preverite!
Tiste, ki prisegajo na belo, so menda umirjene in pripravljene sklepati kompromise.
Tiste, ki prisegajo na belo, so menda umirjene in pripravljene sklepati kompromise. FOTO: iStockphoto

Bela barva

Dawsonova trdi, da je za ženske, ki večinoma nosijo spodnje perilo v beli barvi, značilno, da so nedolžne, umirjene, pripravljene sklepati kompromise ter se učiti novih stvari. Do neke mere so se menda celo pripravljene podrediti moškemu.

Črna barva

Po črnem spodnjem perilu menda posegajo ženske, ki so močne, odločne, samosvoje, a hkrati zelo čuteče in strastne. Vedo, kaj hočejo, so nadvse realne in neodvisne.

Nežne barve

Tiste, ki najraje nosijo bež ali kožno barvo ter druge nežne odtenke, kot so nežno modra, zelena, rumena, so menda zelo sproščene in zadovoljne same s seboj – tako fizično kot psihično. Z nogami stojijo trdno na tleh in so odkrite, saj verjamejo, da jim ni treba ničesar skrivati.

Žive barve

Ženske, ki najraje posežejo po spodnjicah in nedrčkih živih barv, kot so kričeče rdeča, rumena, oranžna, so menda zelo temperamentne, energične, strastne ter velikokrat dajejo pobudo – tako v postelji kot tudi na drugih področjih življenja. A hkrati naj bi bile takšne ženske tudi nagnjene k hitremu spreminjanju razpoloženja in k dramatičnosti. Pa še ena zanimiva informacija do katere so prišli raziskovalci: živobarvno spodnje perilo naj bi močno dvigalo stopnjo razburjenja in vzburjenja, posledično pa naj bi se v našem telesu pospešila celo srčni utrip ter dihanje, krvni tlak pa naj bi se dvignil.

Rožnata barva

Menda so tiste pripadnice nežnejšega spola, ki najraje oblačijo spodnje perilo v rožnatih odtenkih, zelo nežne, romantične in ženstvene ter potrebujejo veliko pozornosti in laskanja. Pustijo se razvajati in zapeljevati, zato skoraj nikoli ne bodo same prevzele pobude, še pravijo raziskovalci.

Po črnem spodnjem perilu menda posegajo ženske, ki so močne, odločne, samosvoje, a hkrati zelo čuteče in strastne.
Po črnem spodnjem perilu menda posegajo ženske, ki so močne, odločne, samosvoje, a hkrati zelo čuteče in strastne.FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587