Vizita.si
Raziskovaci so se lotili zanimive študije. Ugotavljali so, kaj o nekaterih osebnostnih značilnostih, občutkih in čustvih govorijo poljubi moškega.

Novice

Kaj govorijo njegovi poljubi?

E. D.
08. 06. 2010 08.46
1

Kaj pomeni, kadar vas poljublja tako strastno, da komaj lovite sapo? Kaj pa se skriva za poljubom, med katerim vam kaj nežno šepeta? Preverite!

Raziskovaci so se lotili zanimive študije. Ugotavljali so, kaj o nekaterih osebnostnih značilnostih, občutkih in čustvih govorijo poljubi moškega.
Raziskovaci so se lotili zanimive študije. Ugotavljali so, kaj o nekaterih osebnostnih značilnostih, občutkih in čustvih govorijo poljubi moškega.FOTO: iStockphoto
Ste se že kdaj vprašali, kaj način, na katerega vas poljublja, pove o njem in o njegovih čustvih do vas? Vas vedno poljublja na enak način ali so njegovi poljubi vedno drugačni – odvisno pač od tega, v kakšnem 'stanju' je vajina zveza oziroma v kakšnem psihičnem stanju je vaš dragi? To je zanimalo tudi skupino raziskovalcev, ki so se lotili zanimive študije, s katero so ugotavljali, kaj o nekaterih osebnostnih značilnostih, občutkih in čustvih govorijo poljubi moškega. In prišli so do zanimivih zaključkov ...
Če vas moški poljublja tako strastno, da komaj lovite sapo, to pomeni, da v njem še vedno vzbudite nezaustavljivo poželenje in strast.
Če vas moški poljublja tako strastno, da komaj lovite sapo, to pomeni, da v njem še vedno vzbudite nezaustavljivo poželenje in strast. FOTO: iStockphoto

Poljub, med katerim vam šepeta

Če vas sicer poljublja nežno in obvladano, vmes pa vam zašepeta bodisi kaj romantičnega bodisi kaj porednega, to kaže na to, da vaš moški ve, kaj hoče, in da ga tega ni strah povedati. Poleg tega zna izbrati trenutek, da vam laska, da vas zapelje s stilom, da ne nazadnje od vas dobi to, kar hoče. Če vam vaš moški med poljubljanjem pogosto šepeta, to pomeni tudi, da se še vedno trudi za vas in da vas še vedno želi tudi med poljubljanjem očarati ter vam pihati na dušo.

Poljublja vas na rame, vrat, ušesa

Če vas zapeljivo poljublja po ramah in vratu, če vam nagajivo grizlja uho, do ustnic pa kar noče in noče priti, to pomeni, da je vaš dragi razigran in navihan ter da je v tem trenutku razpoložen za kakšne vznemirljive igrice. Sodelujte z njim in se igrajte tudi vi. Ko vas bo končno hotel poljubiti na ustnice, se mu izmaknite in ga prisilite, da se še malo potrudi za vas. Takšne drobne ljubezenske igrice bodo zagotovo popestrile vajino zvezo in preprečile, da bi postala monotona ter dolgočasna.

Poljublja vas strastno in močno

Če vas vaš moški strastno zgrabi, prižame k sebi in celo malce bolj posesivno, grobo poljubi, tako da med poljubom komaj lovite sapo, to ne pomeni, da si vas želi prilaščati in priklenjati nase, zagotavljajo strokovnjaki. To preprosto kaže na to, da v njem še vedno vzbudite nezaustavljivo poželenje in strast ter da si vas v tistem trenutku mora vzeti – če ne drugače vsaj s poljubom. Velika verjetnost pa je, da bo vaš dragi po tako vročem poljubu od vas hotel še kaj več. Strokovnjaki pa hkrati opozarjajo, da obstaja pri moškem, ki vas vedno poljublja samo na takšen način, večja nevarnost, da poleg globoke strasti in fizične privlačnosti do vas ne čuti tiste prave, globoke, brezpogojne ljubezni.

Če vam vaš moški med poljubljanjem pogosto kaj šepeta na uho, to kaže na to, da točno ve, kaj hoče, in da ga tega ni sram povedati.
Če vam vaš moški med poljubljanjem pogosto kaj šepeta na uho, to kaže na to, da točno ve, kaj hoče, in da ga tega ni sram povedati.FOTO: iStockphoto

Čuten poljub

Kadar vas moški poljublja nežno in čutno, to kaže, da do vas vsekakor goji globlja čustva. Pomembno mu je, da je med poljubljanjem tudi vam lepo in da ob tem tudi vi občutite tako globoka čustva kot on. Za moške, ki se večinoma poljubljajo čutno in nežno, je menda značilno tudi, da se svojih čustev ne sramujejo in da jim jih tudi ni nerodno izkazovati ter se o njih pogovarjati.

Poljubljanje na oči

Poljub na oči poleg nežnosti razkriva tudi globoko skrb in zaščitniški odnos do partnerice. Če vas vaš moški velikokrat poljubi na oči, to kaže, da do vas čuti prav posebno in zelo globoko intimo. Blizu ste mu tako kot nihče drug, in ker vas jemlje za svojo največjo dragocenost, je za vas in za vašo dobrobit pripravljen narediti marsikaj. Kajti vi in vaše dobro počutje ter sreča sta mu na prvem mestu, pravijo strokovnjaki.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587