Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je na tej fotografiji nekatere tako presenetilo?

S.P.
22. 02. 2013 15.30
17

Svetovni mediji so se spet obregnili ob zadnje fotografije uspešne igralke Mile Kunis, ki naj bi skoraj vsak mesec poskrbela za vse večja presenečenja. Če so še pred kratkim namigovali, da se spopada z anoreksijo, so namreč zdaj prepričani, da je njenih kilogramov celo že malce preveč. Kaj pa menite vi?

Številni tabloidi so se znova obregnili ob zadnje fotografije hollywoodske ljubljenke Mile Kunis, ki naj bi se po njihovih besedah že dlje časa borila z nihanjem telesne teže. Če je teh še v letu 2010, ko je morala za vlogo v filmski uspešnici Črni labod shujšati na pičlih 40 kilogramov, bilo premalo, naj bi namreč teh zdaj bilo celo že malce preveč, so prepričani.

Govorice o njenih težavah s telesno težo so se začele širiti po igralkinem četrtkovem nastopu v priljubljeni pogovorni oddaji, na katero je prišla v precej tesni črni obleki, ki pa naj ne bi pretirano laskala njeni nekoliko polnejši postavi. “Priznam, da sem se zredila, saj sem velik privrženec raznovrstne hrane. Pojedla bi je lahko na tone,“ je na očitke hudomušno odgovorila 29-letnica.

“Moje telo ne bo nikoli več takšno, kot je bilo nekoč. Ko sem morala stradati, so od mene ostale le še kosti in koža, zdaj ko pa znova jem, pa se je maščoba začela nabirati na popolnoma drugih predelih mojega telesa. Seveda bi bila vesela, če bi to veljalo za zadnjico in prsi, a so žal na škodi predvsem moja stegna ter predel trebuha. Sicer pa verjamem v trdo delo in močno samodisciplino. Ko ljudje rečejo, da ne morejo shujšati, se zelo ujezim, saj lahko uspe prav vsakemu posamezniku, če le ne išče raznih izgovorov. Tudi jaz se bom znova lotila vadbe ter zdrave prehrane, a se mi trenutno s tem še ne da tako intenzivno ukvarjati. Srečna sem v svoji koži, všeč sem svojemu partnerju, zato se mi prav nikamor ne mudi.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587