Vizita.si
image (28)

Novice

Je res preveč koščena?

S.P.
18. 03. 2013 09.59
24

Kendall Jenner je v preteklem tednu na Instagramu z oboževalci delila svoje zadnje fotografije, ki so nepričakovano požele več slabih kot dobrih kritik. Opazili so namreč, da je njena postava že skrb vzbujajoče vitka in koščena, s čimer se sama še zdaleč ne strinja.

Kendall Jenner kot svetovno znana televizijska osebnost in ambasadorka za eno izmed najpopularnejših revij na svetu – Seventeen Magazine nedvomno velja za eno izmed najbolj priljubljenih najstnic na svetu, saj si je ob že tako znanem družinskem imenu ustvarila tudi uspešno manekensko kariero. Vendar je ob tolikšni meri izpostavljenosti v preteklem tednu izkusila še drugo stran slave, seveda slabšo in nič kaj glamurozno, ki je po poročanju spletne strani Radar Online nikakor ni bila vesela.

Tako njeni oboževalci kot tudi razni mediji so se namreč obregnili ob fotografiji, ki ju je zvezdnica objavila na Instagramu, potem ko se je v soboto popoldne v družbi najnovejšega družinskega člana, psička bokserja, sončila ob bazenu. "Ali se vam ne zdi, da je Kendall že pretirano vitka in koščena? Ta fotografija že presega meje dobrega okusa," je zapisal le eden izmed komentatorjev, medtem ko je že prej omenjeni medij kritiziral predvsem njeno težo in višino. "Po zadnjih podatkih naj bil tehtala dobrih 54 kilogramov, kar se niti ni zdelo tako malo, dokler nismo izvedeli, da je visoka skoraj 180 centimetrov. Njena teža je v primerjavi z njeno višino vsekakor skrb vzbujajoča," so zapisali.

17-letnica je nad tovrstnimi namigovanji že večkrat izrazila ogorčenje. "Ne morem verjeti, kako so stvar znova napihnili mediji," je spet poudarila. "Nikakor nisem anoreksična, saj sem bila že od otroštva nekoliko vitkejša kot vrstnice. Moje telo je že v osnovi precej ozko, na kar sama ne morem vplivati, ni pa to nikakor posledica stradanja ali česar koli podobnega. V resnici pojem precejšnje količine hrane, pazim pa le, da ne pretiravam s sladkarijami, saj to slabo vpliva na mojo kožo, česar pa si v tem poklicu skorajda ne morem privoščiti. V svoji koži se trenutno počutim dobro in sem precej samozavestna, zato na podlagi nekaj kritik tega zagotovo ne bom spreminjala."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587