Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je naredila s svojim obrazom?

L.E.
15. 05. 2012 09.50
20

Se je slavna mama odločila polepšati, pa ji to ni uspelo? Kris Jenner se je nedavno pojavila z veliko prevelikimi ustnicami. Sprememba je šokirala celo njo.

Ojoj, kaj pa je to, se bodo vprašali mnogi, ki bodo pogledali v obraz Kris Jenner, slavne mame še bolj slavnih deklet, ki se pišejo Kardashian. Zvezde resničnostnega šova, ki traja veliko dlje, kot si je marsikdo kdaj koli mislil, da bo, to ostajajo, saj jim nikoli ne zmanjka novih vznemirljivih dogajanj. Tako se je Kris nenadoma pojavila z nenavadno povečano zgornjo ustnico. Le kaj se ji je zgodilo?

56-letnica je videti prav tako šokirana, kot smo vsi, zato takšna sprememba očitno ni bila načrtovana. Zgroženi so bili tudi njeni otroci. Toda kaj je povzročilo takšno povečanje? Si je zvezdnica privoščila kozmetični poseg, ki ni uspel, ali nas je želela le vse potegniti za nos? Kaj je res, bo pokazal čas. Če se je mamica šestih otrok odločila za povečanje ustnic in to ni uspelo, bo to dobra šola za vse, ki lepotne operacije jemljejo veliko preveč zlahka. Dandanes, ko obstajajo polnila, se zdi, da gre le za preprosto uporabo injekcije. Toda lepotne operacije so prav tako tvegane kot običajne operacije, zato se je za njih treba odločiti premišljeno. Pomembno je izbrati dobrega kirurga ter imeti realna pričakovanja. Lepotne operacije in posegi lahko naš videz nekoliko izboljšajo, ne smemo pa misliti, da ga lahko drastično spremenijo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587