Vizita.si
Olivia Wilde

Novice

Uprla se je pritiskom Hollywooda in zmagala!

L.E.
31. 10. 2011 13.31
1

Najbolj zapeljiva zdravnica televizijskih zaslonov in asistentka zdravnika Housa pravi, da njena vitka postava ni samo rezultat dobrih genov. Za njo vsak dan trdo gara, nikoli pa ne strada.

Olivia Wilde
Olivia Wilde FOTO: Reuters
Olivia Wilde pravi, da vsaka hollywoodska zvezdnica čuti pritisk, da mora ostati vitka, vendar pa sama tega nikoli ne bi poskušala doseči s stradanjem – namesto tega raje živi zdravo.

Odsvetuje obsedenost s svojo postavo

Igralka je sicer vegetarijanka, ki uživa tudi ribe. Izogiba se torej mesu, poleg tega pa predvsem enostavnim ogljikovim hidratom, kot so bele testenine in kruh. Priznava, da ji ni vedno lahko, saj je njen mož Italijan, zato velikokrat pripravi odlične testenine, za predjed pa ponudi še sir s kozarcem vina. Vseeno se nikoli ne tehta, temveč poskuša vsakič, ko začuti, da se je zredila, uživati več zelenjave, stiska pa si tudi naravne sokove. "Mislim, da je pomembno ohraniti normalen odnos do hrane. Preveč pritiska sčasoma ustvari nezdrave prehranjevalne navade, ki jim nato sledi občutek krivde.“

Namesto da bi hujšala, se raje redno giba. V bližnji telovadnici petkrat tedensko obišče uro spinninga (vadbo s kolesom). "Spinning preizkuša tvojo vzdržljivost, zato deluje tudi zelo terapevtsko,“ pravi. Temu pa trikrat tedensko sledi vadba z utežmi. Poleg tega se sprehaja s svojimi psi, hodi v hribe, vadi jogo ter se ukvarja celo s karatejem.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587