Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je ostalo od nekdanje lepotice?

S.P.
19. 04. 2013 15.56
6

Mediji so se obregnili ob fotografije Lare Flynn Boyle, ki ji že dolgo očitajo močno povezavo s svetom lepotne kirurgije. Kljub temu da je to vedno strogo zanikala, so namreč zdaj odkrili novo podrobnost, ki nakazuje na to, da naj bi zadnji poseg prestala šele pred kratkim.

Priljubljeno ameriško igralko Laro Flynn Boyle, ki je pred dobrim desetletjem zaslovela z vlogo v filmski uspešnici Možje v črnem 2, so že večkrat zasuli s kritikami na račun njene (v zadnjem času) precej spremenjene podobe. Po mnenju britanskih medijev naj bi se namreč v javnosti pojavljala vse bolj zanemarjena in neurejena, največ pozornosti pa vedno znova pritegne predvsem predel njenega obraza, ki naj bi bil, sodeč po zdajšnjih fotografijah in fotografijah iz preteklosti, že precej umetnega videza. Nič drugače pa ni bilo niti tokrat, ko so zvezdnico v nedeljo skorajda neprepoznavno s sumljivo zabuhlim obrazom ujeli na ulicah Beverly Hillsa.

“Kaj se je zgodilo z nekdanjo lepotico? Včasih je bila tako lepa in mila, danes pa z izjemo umetnih polnil ter plastičnih operacij ne da več nič nase,“ se je ob tem spraševal britanski tabloid Daily Mail. 43-letnica je sicer govorice, da naj bi v želji po ohranjanju mladostnega videza prestala že več lepotnih posegov na obrazu, vedno vztrajno zanikala, vendar pa mediji že ugibajo, ali se ni za zadnjega odločila celo pred kratkim. “Samo poglejte njene ogromne ustnice. Te so že tako polne in še sveže zabuhle, da so njena lica in tudi spodnji del čeljusti ob tem videti povsem ohlapno in upadlo,“ je njihova namigovanja potrdil tudi plastični kirurg dr. Anthony Youn, ki zvezdnice sicer ni nikoli operiral.

Opazil pa je še eno nenavadno podrobnost: “Ali vidite predel njenih las? Ne vem, ali je krivo staranje ali pa pretiran vnos umetnih kemikalij v telo, a se je Lara bržkone začela soočati še s plešavostjo. Na njeni glavi je namreč vse manj las, o čemer pričajo tudi svetle in neporaščene lise, ki jih lahko opazimo na več delih njenega lasišča.“ Igralka na njegove trditve še ni reagirala, zato ostaja zgolj pri govoricah, je pa že večkrat povedala, da se s takšnimi očitki ne bo obremenjevala. “Dejstvo je, da se staram, in logično je, da se naš videz z leti drastično spremeni. Tega ne morem preprečiti, zato so vaša namigovanja povsem nesmiselna. Zagovarjam načelo, da smo ustvarjeni po božji podobi, zato nikakor nisem privrženec kakršnih koli posegov v naravno podobo človeka. Staranje je že samo po sebi neprijetno, zato prosim, da me s tem ne obremenjujete še dodatno. Če pa že, pa vedite, da me nič ne bo dotolklo. Pomembno je le, da ostajam zvesta sama sebi.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602