Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je pritegnilo vse poglede?

S.P.
09. 08. 2013 15.32
3

Rosie Huntington – Whiteley je v minulem tednu znova jemala dih, ko je razkrila svoj raven ter mišičast trebušček. Preverite, kako lahko svojega po njenih nasvetih izklesate tudi sami.

Rosie Huntington – Whiteley, priljubljeni britanski fotomodel, se lahko pohvali z enim najbolj opevanih zvezdniških teles. Zato ni presenetljivo, da je bila tudi v sredo, ravno, ko se je odpravljala iz telovadnice, glavna kalifornijska atrakcija, poroča otoški tabloid Daily Mail. 26-letnica je tako paparace kot tudi množico navdušila s svojim ravnim ter kot izklesanim trebuščkom, ki pa je, kot pravi, rezultat predvsem zdravega življenjskega sloga.

“Trener me je naučil, da je vse posledica dobrega zdravja. Zdravje se odraža tako na naši koži, telesu, kot tudi laseh," je pred kratkim povedala za avstralski spletni portal News.com. Njen osebni trener James Duigan med drugim dodaja, da z Rosie največ pozornosti namenjata prav lepemu trebuhu, česar pa ne dosežeta samo s kopico trebušnjakov, temveč tudi z visoko intenzivnimi kardiovaskularnimi vajami, kot so tek, kolesarjenje in plavanje. Sicer pa se svetlolaska trudi uživati tudi čimbolj nemastno hrano, spije pa tudi veliko vode. “Na dan spijem vsaj 8 kozarcev vode in že ob nekaj malo telesne vadbe je to vse, kar potrebujem, rezultati pa so zares izjemni.“

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602