Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj je pritegnilo vse poglede?

L.E.
11. 06. 2013 10.55
8

Ko so manekenko Rosie Huntington Whiteley paparaci nedavno ujeli, ko se je s svojim partnerjem sončila na plaži francoske riviere, je še enkrat pokazala, da je njeno telo v živo videti ravno tako popolno kot na naslovnicah.

Rosie Huntington Whiteley se lahko pohvali s popolnim telesom, ki ga krasi tudi neverjetno raven trebuh, kar je po navadi najtežje doseči. Toda 26-letna manekenka ne taji, da mora za takšno postavo garati. Da bi resnično telovadila redno, ima osebne trenerje celo v treh mestih, in sicer v Los Angelesu, kjer živi, ter v Londonu in New Yorku, kamor pogosto potuje. "Telovadbo sem vzljubila. Danes sem denimo vstala ob osmih ter bila ob devetih že v telovadnici. Tako je bilo tudi včeraj pa tudi dan pred tem," je povedala reviji Vogue. Njena motivacija je preprosta. Kadar ostaja v dobri formi, pravi, da ima več samozavesti. "Ni le, da želim izgledati popolno, tako se bolje počutim. Je pa v vsakem primeru zame skrivnost prave lepote prav telovadba."

Britanka poleg tega poudarja, da je strogo proti kakršnim koli dietam, ki bi vključevale stradanje. Misli, da je potrebno jesti pravilno. "Nikoli se ne lotevam nekakšnih shujševalnih kur," pove. "Vse skupaj je zame precej preprosto. Kadar želim izgubiti kakšen kilogram, samo ne uživam nobenih preprostih ogljikovih hidratov in sladkorjev. Nikoli pa ne pretiravam. To je moj nasvet za pravilno prehranjevanje." Niso torej potrebne nikakršne diete; vztrajanje pri zdravi hrani sčasoma povzroči, da postane trebušček vse manj napihnjen. Ima pa Rosie še eno skrivnost. Izjemno rada sadje in zelenjavo uživa v obliki zdravih smoothiejev in juhic. Tako je na družabnem omrežju Twitter s svojimi oboževalci delila fotografijo dveh svojih kreacij. Smoothie iz zelene zelenjave ter smoothie iz jabolk in korenja. "Katerega bi raje spili vi?" jih je vprašala. Dodala pa je še, da nikoli ne pozabiti spiti niti dovolj vode.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602