Vizita.si
image (28)

Novice

S čim je tokrat pritegnila pozornost?

V.S.
09. 04. 2013 09.12
0

Ameriška televizijska zvezdnica Lisa Rinna je na dopustu v Mehiki požela veliko pozornosti s svojo zavidljivo postavo, ki jo je razkazovala v miniaturnem bikiniju. In kaj je njena skrivnost?

Lisa Rinna, ki je trenutno del Trumpovega tima v njegovem resničnostnem šovu Slavni pripravnik (Celebrity Apprentice), je bila nedavno opažena v priljubljenem mehiškem letovišču Cancun. Tam je preživljala dopust oziroma 16. obletnico poroke z možem Harryjem Hamlinom, kjer sta se jima pridružili tudi hčerki Delilah in Amelia. Navdušenje nad mehiškim letoviščem pa je igralka izrazila na družbenem omrežju Twitter, kjer je zapisala: "Obožujem Mehiko … Nočem oditi!"

Največ pozornosti pa je 49-letnica pritegnila s čvrsto postavo, ki bi ji jo zavidala marsikatera dvajsetletnica. Znano je, da je igralka že vrsto let navdušena nad jogo, saj je že v številnih intervjujih poudarila, kako pozitiven učinek ima ta vadba tako na telo kot duha. In prav joga se je nekdanji zvezdnici televizijske serije Melrose Place več kot obrestovala, saj je na plaži ponosno pokazala svojo postavo v barvitem bikiniju z leopardjim vzorcem.

Poleg joge pa je tudi sicer telesno zelo dejavna, kar se je opazilo tudi na tokratnem dopustu. Namesto poležavanja in nastavljanja sončnim žarkom je veliko veslala in igrala ameriški nogomet, pa tudi plavala z delfini in se potapljala z masko.

Sicer pa je znano, da Lisa ne skrbi le za mladostni videz telesa, temveč tudi obraza. V preteklosti je namreč že večkrat priznala, da za glajenje gub redno uporablja botoks.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602