Vizita.si
image (28)

Novice

Tudi vi vidite razliko?

S.P.
28. 12. 2012 12.22
18

Helen Flanagan, zvezda priljubljenega televizijskega šova 'I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!', je v preteklem tednu znova šokirala v javnosti, saj je njen nekoč lep in brezhiben obraz iz dneva v dan bolj kirurško obdelan. Kaj porečete na takšno spremembo?

Svetlolasa lepotica Helen Flanagan, ki je s svojo vlogo Rosie Webster zaslovela predvsem kot mlada igralka v priljubljeni televizijski seriji Coronation Street, je od samega začetka svoje uspešne kariere že precej spremenila svojo podobo. V javnosti kaže vse bolj umeten in nenaraven videz, zato se številni že sprašujejo, ali ni po operativnem povečanju svojih prsi zdaj podlegla še nekaterim drugim lepotnim posegom, katerih posledice pa naj bi poskušala prikriti pod debelimi nanosi ličil.

Številni kritiki so prepričani, da naj bi zvezda britanskega resničnostnega šova 'I'm A Celebrity ... Get Me Out Of Here!' prestala že kirurški dvig obrvi, nekateri so posumili celo na umetni vsadek v predelu brade, redno pa naj bi si v obraz injicirala tudi manjše količine botoksa ter si omislila prevleke za preoblikovanje zob, ki pa so bolj kot ne že uničile njen lep in iskren nasmeh. 22-letnice tako danes skorajda ne moremo več prepoznati in samo upamo lahko na to, da ne bo sledila trendu številnih zvezdnic, ki so s pomočjo lepotne kirurgije že popolnoma iznakazile svoje nekoč lepe, mladostne ter brezhibne obraze.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587