Vizita.si
image (28)

Novice

Šokantne fotografije izčrpane zvezdnice

K.P.
22. 06. 2012 11.53
3

Nedavne fotografije močno 'shirane' Anne Hathaway so šokirale ves svet. Vzrok za njen videz, je bila nova vloga v filmu, ki je od nje zahtevala ekstremno dieto.

Tudi igralka sama ni pretirano navdušena nad spremembami videza, ki jih je od nje terjala nova vloga v filmski adaptaciji muzikala Les Miserables. V njem Anne Hathaway igra vlogo revne prostitutke, ki umira za tuberkulozo, kar je od igralke v želji po čim bolj realistični upodobitvi lika zahtevalo ekstremno dieto.

"Te dni počnem res nore stvari, da bi izgubila kilograme,“ je 29-letna Anne v času priprav na zahtevno vlogo zaupala reviji Allure. Poleg večdnevnega razstrupljanja je Anne zaužila zgolj 500 kalorij (2100 kJ) dnevno, živela pa je zgolj od šejkov, humusa, redkvic in vode. Obenem pojasnjuje, da pomanjkanje hranljivih snovi ni imelo posledic le na njenih kilogramih, izginila je tudi njena sijoča in brezhibna polt, saj je dobila mozolje. Da je bilo njeno vedenje popolnoma nezdravo, se zaveda tudi Anne sama, ki pa se je podobne diete lotila tudi za vlogo Catwoman, ko je prisegala na kodrolistni ohrovt in se ves čas potila v fitnesu.

Poklic igralca zavoljo realistične upodobitve vloge nemalokrat zahteva takšna in drugačna žrtvovanja ter odrekanja pri prehrani, a tudi Anne Hathaway se strinja, da je zdrava dieta počasna dieta. Ta naj poleg gibanja vključuje tudi uravnoteženo prehrano, ki pa naj vselej vsebuje dovolj hranljivih snovi, da ne ogrožamo zdravja, v primeru, da se lotimo razstrupljanja, pa tega ne gre jemati kot način hujšanja, saj je kombinacija prenajedanja in razstrupljanja prevelik šok za telo in lahko oteži delovanje trebušne slinavke. Naj bo zdravje na prvem mestu.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587