Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj jih je na tej fotografiji tako zmotilo?

S.P.
28. 06. 2013 14.47
10

Britanski pevki Jessie J so začeli očitati, da je zaradi pretiranega hujšanja pokvarila svojo lepo in zapeljivo postavo. Pa je 25-letnica res že tako koščena ali oboževalci malce pretiravajo?

Priljubljena pevka in tekstopiska Jessie J, ki trenutno velja za eno najobetavnejših britanskih zvezdnic, se lahko po izgubi nekaj odvečnih kilogramčkov pohvali z zavidanja vredno – vitko, čvrsto in izklesano postavo. Zato s časom, ko je treba smukniti v kopalke, zares nima nobenih težav. Tako je tudi v sredo, med dopustovanjem na Malti, oboževalce presenetila s fotografijo svojega brezhibnega telesa, ki jo je posnela na balkonu luksuznega hotela Excelsior Hotel, malo pred nastopom na tamkajšnjem MTV festivalu, poroča Mail Online.

Vendar pa vsi njeni sledilci na Twitterju nad fotografijo niso bili tako navdušeni kot tuji mediji. 25-letnici so namreč po objavi začeli očitati, da je v predsem zgornjem delu videti preveč koščena. “Nedvomno se lahko pohvali zdravo in mišičasto postavo, a kaj, ko so z nekaj kilogrami iz njenega telesa izginile tudi lepe obline. Njen dekolte je sedaj videti precej raven ter deški, kar ni ravno privilegij za nekoč izredno zapeljivo žensko,“ je le eden slabo naravnanih komentarjev. Temnolaska na zdajšnje opazke sicer še ni odgovorila, je pa v preteklosti že ovrgla podobne govorice, češ da njen osnovni namen nikoli ni bil shujšati, temveč zgolj utrditi ter izpopolniti nekoliko ohlapnejše predele. Pri tem naj bi ji pomagal trening z lastno telesno težo, ki je sestavljen iz različnih preprostih ritmičnih vaj, ki zahtevajo obilico gibanja, brez da bi pri tem uporabljali kakršno koli opremo ali napravo. Osnovni namen tako ostaja povečati telesno težo in prožnost telesa s pomočjo lastne telesne teže, ki pripomore k ustvarjanju upora.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602