Vizita.si
image (28)

Novice

Nekdaj ženstveno obla - danes ...

S.P.
05. 08. 2013 13.11
3

Zapeljivi Britanki Gemmi Atkinson so začeli očitati, da je pretiravala z vadbo, saj je njeno nekdaj oblinasto telo vse bolj mišičasto. Kaj menite – je bila to res sprememba na bolje?

Zapeljiva Britanka Gemma Atkinson, ki se je uveljavila kot znana igralka in manekenka za kopalke ter spodnje perilo, je vedno slovela po svojih ženstvenih oblinah, ki so burile moško domišljijo in zbujale zavist mnogih po svetu. A je na sobotni večer presenetila z nepričakovano spremembo, ko je v Londonu razkrila svojo preoblikovano, ne več oblinasto temveč natrenirano - vitko atletsko postavo, poroča britanski tabloid Daily Mail.

Tuji mediji se od tedaj sprašujejo, ali je bila to res sprememba na bolje, ter, ali ni 28-letnica v zadnjem času vendarle malce pretiravala z vadbo. “Ko smo pomislili na Gemmo, smo se najprej spomnili njenega zavidanja vrednega telesa. In še vedno je tako. Le da ji je prej zavidala skorajda vsaka posameznica, zdaj pa morda le še kakšna atletinja,“ so se ob pogledu na zadnje fotografije pošalili na njen račun. Svetlolaska na očitke sicer še ni odreagirala, je pa v preteklosti že večkrat priznala, da je vse večja ljubiteljica aktivnega življenjskega stila.

V telovadnico se namreč odpravi vsaj 6-krat na teden in, kot pravi, ne vztraja le zaradi videza temveč tudi zaradi svojega počutja. "Po jutranji vadbi se vedno počutim bolje,“ je dejala. Svojo postavo ohranja s kardio vadbo, ki pa jo kombinira s kickboksom, kolesarjenjem ter dvigovanjem uteži. Za privlačno postavo pa ne skrbi le tako, temveč pazi tudi na uravnoteženo prehrano: "Pojem veliko proteinov in zelenjave z ogljikovimi hidrati, na primer riž in krompir.“

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602