Vizita.si
image (28)

Novice

Vsi primerjajo ti dve fotografiji ...

S.P.
21. 05. 2013 11.35
18

V medijih so se začele širiti govorice, da naj bi ameriška igralka Winona Ryder skrivaj legla pod nož. Njen obraz naj bi bil namreč vse bolj umeten, kar sama strogo zanika. Kaj pa ob pogledu na fotografije menite vi?

Uveljavljeno ameriško igralko Winono Ryder, ki je največji preboj na filmsko sceno doživela leta 1999, ko je odigrala glavno vlogo v uspešni drami Girl, Interrupted, že leta uvrščajo na sam vrh lestvice najlepših zvezdnic na svetu. Seveda so zaradi tega kritiki še toliko pozornejši na njeno zunanjost, kar pa se ji je že večkrat slabo obrestovalo. Nič drugače ni bilo na primer niti tokrat, ko so 41-letnico v minulem tednu med nekim intervjujem obtožili, češ da je njena večna lepota delo lepotnega kirurga, saj naj bi bila struktura njene kože glede na starost precej nerealna.

“Govori se, da naj bi na začetku leta šla pod nož, saj je njen obraz videti vse bolj napet, umeten in zategnjen,”  je govorice povzel birtanski tabloid Daily Mail. Ryderjeva je sicer vse do danes modro molčala, a se je na spletu začelo pojavljati vse več primerjalnih fotografij, ki naj bi kazale na očitno spremembo. Zato se je končno odločila spregovoriti ter oboževalcem povedati vse, kar si misli o procesu staranja in lepotni kirurgiji, zatrdila pa je tudi, da je na prve znake staranja več kot ponosna. “Še posebej ponosna sem na svoje gubice na čelu, ki so videti že kot prava avtocesta. Staranje me načeloma ne moti, seveda v njem ne uživam, ga pa mirno sprejemam,”  je pojasnila za revijo Interview Magazine.

Kot pravi, naj bi izmišljotine v javnost pricurljale po krivici. “Pred tem intervjujem (na katerem so me obtožili, da je moj obraz delo kirurga), sem bila na modnem snemanju. Zato sem bila seveda videti kot iz škatlice. Ličili so me vendar vrhunski vizažisti – bolj nenavadno bi bilo, če ne bi bila videti tako nenaravna,”  je pojasnila in dodala, da naj bi mediji zgodbo obrnili po svoje. “Moj sogovornik je to seveda nemudoma zagrabil in izrabil ter me sicer vprašal, ali uporabljam botoks ali pa če sem prestala lifting obraza, a je moje pojasnilo nalašč preslišal.”  Dodala je še, da takšnih metod pomlajevanja ne občuduje, zato si jih ne bo privoščila niti v prihodnje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602