Vizita.si
So stvari, ki jih moški nočejo deliti s svojimi ženskami in jih raje zadržijo zase.

Novice

Kaj moški skrivajo pred ženskami?

E. D.
29. 10. 2010 22.05
2

Verjeli ali ne, obstajajo stvari, ki jih moški niso pripravljeni deliti s svojimi ženskami, čeprav večkrat razmišljajo o njih. O določenih temah se jim pač ne zdi smiselno razglabljati s svojimi boljšimi polovicami. Preverite, kaj vse se znajde na seznamu zamolčanega …

So stvari, ki jih moški nočejo deliti s svojimi ženskami in jih raje zadržijo zase.
So stvari, ki jih moški nočejo deliti s svojimi ženskami in jih raje zadržijo zase.FOTO: iStockphoto
1. Moškim ni všeč, da se o njih pogovarjate s prijateljicami. Ne glede na to, ali o njem govorite dobre ali slabe stvari, dejstvo, da o vajinih zasebnih, morda celo intimnih zadevah govorite s prijateljicami, mu ni po godu in ga lahko celo ujezi. Nekateri moški so to sicer svojim ženskam že omenili, a to seveda ni ničesar spremenilo in so njihove drage še naprej v družbi prijateljic veselo razpravljale o svojih ljubezenskih zadevah. Spet drugi moški pa so se tega, da svoji dragi pač ne bodo mogli preprečiti ženskih pogovorov o njem, že takoj dobro zavedali in pogovora, zakaj to počne in kako zelo njega to moti, niti začeli niso. Raje so dejstvo, da ga njeno čebljanje o njunih intimnih zadevah nadvse moti, zadržali zase. Verjetno pa je tam zunaj vendarle tudi nekaj takšnih moških, ki se preprosto požvižgajo na to, da se njegova ženska s prijateljicami pogovarja o tem, kakšen je v postelji, kolikšna je velikost njegovega premoženja, kako pozoren je …
Tudi moškim kdaj sploh ni do seksa z vami.
Tudi moškim kdaj sploh ni do seksa z vami. FOTO: iStockphoto

2. Moški včasih res ne poslušajo, kaj jim govorite. Moški, ki so bili vključeni v raziskavo, so končno položili karte na mizo in priznali, da včasih res ne poslušajo, kaj jim govorijo njihove ženske. Njihov sluh je torej selektiven in če mu boste na dolgo in široko razlagale o tem, kaj vse bi moral po stanovanju postoriti, katero hrano bi bilo treba kupiti v trgovini, kakšno darilo bi bilo dobro kupiti tašči za rojstni dan, se zna zgoditi, da vas bo na neki točki preprosto izklopil in preslišal, kar mu boste govorile. Vendar pa tega svoji boljši polovici seveda ne bodo na glas priznali. Le če ga bo ženska ujela, kako ji kima, v resnici pa nima pojma, kaj mu je pravkar povedala, bo prisiljen priznati, da ji ni povsem zbrano sledil. A večina se jih bo tudi takrat, ko bodo zasačeni, nekako spretno izvila iz neprijetne situacije.

3. Moški radi pogledajo tudi druge ženske. Če bo v njihovi bližini kakšna lepa ženska, bodo hote ali nehote njihove oči vsaj za nekaj trenutkov zatavale v njeno smer in jo na hitro premerile. To seveda ne pomeni, da se bodo spogledovali z njo ali še več – jo celo ogovorili in ji ponudili pijačo. Prav tako to ne pomeni, da vas nima rad in da vam ni zvest. Tako pač je. A roko na srce, tudi ženske rade pogledajo kakšnega simpatičnega moškega, ki se znajde v njihovem vidnem polju. Le da marsikatera ženska zaradi slabe vesti to svojemu izbrancu odkrito pove, moški pa te stvari raje zadržijo zase.

Verjeli ali ne, tudi nekateri moški se bojijo staranja in z njim povezanih sprememb.
Verjeli ali ne, tudi nekateri moški se bojijo staranja in z njim povezanih sprememb. FOTO: iStockphoto

4. Tudi moškim večkrat ni do seksa z vami. Ste mislile, da so moški 365 dni v letu pripravljeni na posteljne vragolije in si vas res ves čas želijo? Potem ste se motile, pravijo raziskovalci. Kajti tudi moškim včasih ni do seksa. Ko torej več dni ne dajo pobude in ne pokažejo zanimanja za spolnost, to morda ni posledica solidarnosti do vas. Morda niso zadržani zato, ker ste ve utrujene in vam ni do posteljnih aktivnosti, temveč preprosto zato, ker njim ni do seksa.

5. Tudi moški se bojijo staranja. Pa čeprav o tem ne govorijo z vami in večinoma tudi s prijatelji ne. V povezavi s staranjem jih najpogosteje skrbi to, da jim bodo začeli prehitro izpadati lasje in bodo plešasti, preganja pa jih tudi misel, da njihov penis ne bo več deloval tako kot v mladih letih. A tega vam pač ne morejo priznati na glas, saj v vaših očeh nočejo izpasti mehkužni in prestrašeni.

6. Moški so radi glavni. Morda povsem zagovarjajo vašo emancipiranost, dejstvo, da služite denar in ste sposobne skrbeti zase, da ste karakterno močne in da dobro veste, kaj hočete. A v resnici jim ni po godu misel, da bi v vajinem razmerju ve nosile hlače. Da bi mu ukazovale, kako in kaj, da bi ve imele glavno besedo. Da pa ne bi izpadel šovinistično in konzervativno, vam bo tudi te svoje misli raje zamolčal in se v to občutljivo razpravo ne bo spustil.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587