Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj na tej fotografiji opazite najprej?

S.P.
15. 03. 2013 08.23
33

Britanski mediji poročajo o zadnjih fotografijah igralke Mile Kunis, ki se je v javnosti znova pojavila nenaličena, vendar pa so tokrat opazili nekaj čisto drugega kot običajno. Kaj jih je tako presenetilo?

Priljubljena ameriška filmska in televizijska igralka po mnenju mnogih velja za eno najlepših žensk na svetu, a si mora tudi vedno brezhibna Mila Kunis kdaj vzeti čas za počitek in oddih od stresnega zvezdniškega življenja. Tako so jo tudi v tem tednu ujeli popolnoma naravno in nenaličeno, ko je nasmejana zapuščala hotel v Londonu, kar je najprej sprožilo veliko kritik na račun njenega "zanemarjenega videza", kot so trdili nekateri mediji, vendar pa Daily Mail opozarja na dejstvo, ki so ga mnogi že večkrat spregledali.

Opazili so, da se lahko 29-letnica pohvali z zares lepo in čisto kožo, kar pa ob nenehnem ličenju obraza uspe le redkim njenim kolegicam. “Žal so nekateri zaradi obsedenosti z njenim videzom in pravili, ki naj bi veljali v svetu slave, spregledali najočitnejše. Že res, da je urejena precej drugačna, vendar pa je tudi takšna precej osupljiva,“ so poročali.

29-letna Ukrajinka pa je, tako kot že večkrat, tudi tokrat jasno povedala, da se z negativnimi opazkami medijev in svojih oboževalcev ne namerava obremenjevati ter da je s svojo "nepopolnostjo", kot jo imenuje sama, povsem zadovoljna. “Nisem popolna in neumno se mi zdi, da me ljudje tako obravnavajo. Potem pa dobim kakšen mozoljček, ki ga seveda ne želim že isto sekundo prikriti, saj lahko puder stanje le še poslabša, in v javnosti izbruhne cel direndaj. Če se na ulici nenaličena pojavi vaša prijateljica, je takšne zagotovo ne bi razkazali celemu svetu, in želim si, da bi tako ravnali tudi z mano, saj sem tudi jaz samo človek,“ je povedala.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602