Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj na tej fotografiji opazite najprej?

S.P.
05. 07. 2013 15.40
9

Tuji mediji so nenaličeni Heidi Klum začeli očitati, da je preprosta in naravna skorajda neprepoznavna. A je kritika kmalu preprasla v pohvalo, ko so se obregnili ob njene vitke ter čvrste noge. Preverite, kako se boste lahko s takšnimi kmalu pohvalili tudi vi.

“Takšne je na ulici zagotovo ne bi prepoznali,“ so britanski mediji očitali nemški lepotici, po tem ko se je ta v družbi svojih otrok nenaličena ter nekoliko manj urejena (kot običajno) sprehajala po ulicah New Yorka. 29-letna manekenka, televizijska voditeljica in modna oblikovalka Heidi Klum je namreč svoj dom v četrtek zapustila povsem naravna ter preprosta, nad čimer pa MailOnlineovi kritiki niso bili ravno navdušeni. “S figo je poskusila prikriti masne lase, velika očala pa naj bi zakrila podočnjake in utrujene oči, a ni s tem nikogar prelisičila. Starostne spremembe, ki jim pač ne more uiti, se že kažejo, sčasoma pa bodo le še izrazitejše.“

Istega pa niso mogli trditi tudi ob pogledu na njeno postavo, ki je še vedno vitka in mladostna. “Žirantka priljubljenega šova Amerika ima talent je dokazala, da še vedno spada v sam vrh lestvice zvezdnic, ki se lahko pohvalijo z najlepšimi telesi. Z izbiro kratkih hlačk je ponosno pokazala svoje lepe dolge noge, ki jim kar ni videti konca, njena stegna pa so lepo učvrščena ter utrjena. To ji zagotovo zavida tudi marsikatera precej mlajša posameznica.“ Kot je povedal njen osebni trener David Kirsch, pa lahko do takšnih rezultatov kaj hitro pridete tudi sami. “Njena skrivnost je tek,“ razkriva in dodaja, da je tek odlična vadba za učvrstitev zadnjice ter nog in hkrati za porabljanje kalorij. Še posebej je v teh toplih dneh primeren za tiste, ki tako kot Heidi obožujejo vadbo na prostem, najbolje pa je, da tečete trikrat na teden najmanj 45 minut. Heidi vsak dan sicer preteče skoraj šest kilometrov, a skupaj z osebnim trenerjem trenira že več kot deset let. Za začetnike bo zadostoval tek nekajkrat na teden.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602