Vizita.si
Eva tako zelo obožuje kuhanje, da je napisala kuharsko knjigo.

Novice

Kaj obožuje zapeljiva Eva Longoria?

E. D.
08. 04. 2011 14.04
0

Zapeljiva 36-letna igralka nadvse obožuje kuhanje. Celo tako zelo, da je napisala kuharsko knjigo, v kateri so recepti hrane, ob kateri je odraščala in ki jo še danes rada pripravlja svojim bližnjim. Poleg kuhanja pa Eva tudi zelo rada jé – še posebej obožuje mehiško hrano.

Eva tako zelo obožuje kuhanje, da je napisala kuharsko knjigo.
Eva tako zelo obožuje kuhanje, da je napisala kuharsko knjigo.FOTO: Reuters

36-letna igralka pravi, da zelo rada jé in da se hrani le stežka upre – še posebej, če gre za njej najljubšo mehiško hrano. ''Kadar koli se znajdem v bližini mehiške hrane, ste lahko prepričani, da jo bom jedla. Nisem toliko navdušena nad čokolado in drugimi sladkarijami, sem bolj za konkretne obroke,'' je povedala pred kratkim. A ne le, da Eva Longoria rada jé, tudi za kuhalnico rada prime in sama zase pravi, da je odlična kuharica. ''Kuhanje je zame nekaj tako ustvarjalnega in terapevtskega,'' je razkrila za USA Today. Priznala je tudi, da je bivšemu možu Tonyju Parkerju zelo rada kuhala, zdaj pa pogosto pripravi večerjo za prijatelje, ki imajo še posebej radi njeno juho s tortiljami.

Eva je povedala, da je zelo rada kuhala za bivšega moža, zdaj pa pogosto kuha za družino in prijatelje.
Eva je povedala, da je zelo rada kuhala za bivšega moža, zdaj pa pogosto kuha za družino in prijatelje. FOTO: Reuters

Tako je izdala kuharsko knjigo, v kateri je razkrila recepte za jedi, ob katerih je odraščala in ki jih še danes pogosto pripravi najbližjim. Eva namreč misli, da je pomembno, da se družina vsaj enkrat na dan zbere za mizo, na kateri je okusna in zdrava, doma pripravljena hrana. ''Moja mama je imela štiri otroke, ki so hodili v štiri različne šole – eden od njih tudi v šolo za otroke s posebnimi potrebami. Hkrati pa je tudi hodila v službo in imela moža, ki je prišel domov iz službe ob šestih in pričakoval večerjo na mizi,'' je pojasnila. ''Kot otrok sem zelo uživala v teh naših večerjah. Otroci smo komaj čakali, da pride oče domov in da bomo vsi skupaj sedli za mizo ter jedli.''

Eva še pravi, da je v njeni knjigi mogoče najti tako recepte za mehiške jedi kot tudi za ameriško in evropsko hrano, v njej so tudi fotografije igralke in njenih bližnjih. Hkrati pa Eva zagotavlja, da so recepti preprosti in jasno napisani, tako da jim ni težko slediti in z njihovo pomočjo tudi tisti, ki niso najbolj vešči kuhanja, pripravijo okusen obrok.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587