Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj porečete na takšno spremembo?

S.P.
19. 10. 2012 15.09
19

Kim Kardashian je bila dolgo še kako ponosna na svoje zavidljive obline, a se teh v zadnjem času vse bolj sramuje. Lahko tudi vi opazite kakšno spremembo?

Kim Kardashian se je lahko še do nedavnega pohvalila z zavidanja vredno postavo, ki pa ji v zadnjem času povzroča vse večje preglavice. Odkar je stopila v zvezo s slavnim raperjem Kanyem Westom, naj bi se namreč zredila za kar več kot 12 kilogramov, spremembe pa so jo potisnile že na dno obupa. “Včasih ji je bila prevelika že konfekcijska številka 38, danes pa se komaj še stlači v številko 42. To jo je nedvomno močno potrlo. Glede na to, da je v preteklosti vstajala že ob 6. uri zjutraj in se pridno potila v telovadnici, danes pa cele dneve poležava v postelji, me to sploh ne preseneča,“ je povedal neimenovani vir.

31-letnica je še pred kratkim trdila, da se želi znebiti svoje obilne zadnjice, a je nekako dosegla povsem nasproten učinek. “Odvečni kilogrami se neusmiljeno nabirajo, zato se bom znova morala spraviti v red. Partnerjev stil življenja je v meni prebudil ljubezen do hrane, ki pa je že terjala svoj davek. S težavo se stlačim v nekatera svoja najljubša oblačila, pristoji pa mi tudi vse manj različnih modelov. Žal je pri majhnih ljudeh takšna sprememba še toliko bolj opazna,“ je pojasnila. Diva resničnostnih šovov se tako spopada s hudim pomanjkanjem samozavesti, Kanye pa trdi, da z njeno novo polnejšo postavo ne bi mogel biti bolj zadovoljen.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587