Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se dogaja s problematično starleto?

S.P.
02. 01. 2013 15.25
11

Problematična igralka Lindsay Lohan je v preteklosti že večkrat šokirala s svojo vitko in precej koščeno postavo, tokrat pa se je pokazala v povsem novi luči. Se njeno življenje končno obrača v pravo smer ali gre le ša za en kratkotrajen ekstrem?

Že leta smo vajeni številnih škandalov, ki problematično starleto Lindsay Lohan z njenim neodgovornim zlorabljanjem drog in alkohola ter raznimi žaljivimi in nasilnimi izgredi dan za dnem postavljajo v središče pozornosti, tokrat pa je nekdaj priljubljena ameriška igralka presenetila s povsem novim, nekoliko drugačnim ekstremom. Če so ji v zadnjem času očitali vse bolj koščen videz ter nagnjenost k anoreksiji, se je namreč zvednica na novoletno jutro po ulicah Londona sprehodila precej bolj polne postave, česar od nje glede na pretekle dogodke zares ne bi pričakovali.

“Prvič sem svojo težo začela nenadzorovano izgubljati pred petimi leti, ko sem zaradi bolezni pristala v bolnišnici. Glede na to, da sem svojo igralsko kariero v najstniških letih začela z nekaj odvečnimi kilogrami, sem si nedvomno želela biti vse bolj vitka, zato sem preprosto nehala jesti. Živela sem praktično od kave in energijskih pijač, ki so mi zagotovile dovolj energije, da sem se lahko prebila skozi dan, kar pa se je začelo poznati tudi na moji koži, zobeh, nohtih ter celo laseh,'' se spominja 26-letnica. “Pozornost, ki sem je bila deležna s strani medijev, mi je tako ugajala, da s tovrstnim početjem še dolgo nisem želela prenehati, dokler se nisem začela srečevati s številnimi frustracijami, ki tako ali drugače vplivajo na moje življenje. Moja teža danes neprestano niha, zato nad spremembami nisem ravno presenečena. Tudi to bo enkrat minilo.''

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587