Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se dogaja z Batmanovo varovanko?

S.P.
07. 05. 2013 13.17
7

Ameriški igralki Katie Holmes že vse od ločitve očitajo, da naj bi bila iz meseca v mesec vitkejša, govorilo se je celo o anoreksiji. Zgolj govorice pa so zdaj podkrepile še zadnje fotografije, ki razkrivajo, da je njeno telo res vse bolj koščeno.

Priljubljena ameriška igralka Katie Holmes, ki jo je med zvezdniško elito izstrelila vloga privlačne rjavolaske v filmski uspešnici Batman na začetku, se že vse od lanske ločitve od njenega nekdanjega moža, prav tako uspešnega igralca Toma Cruisa, bori z velikim medijskim pritiskom. Imeti strto srce, ob tem pa še dobro vzgajati svojega otroka, oživljati kariero ter iskati nove možnosti v ljubezni, je že brez paparacev zelo stresna kombinacija. Z njimi venomer na preži pa lahko situacija hitro uide izpod nadzora. In prav to naj bi se zgodilo tudi vse vitkejši mamici, katere krhko telo naj bi bilo že vse bolj zaskrbljujoče narave.

Medtem ko je National Enquirer že pred časom opozoril na spremembo, je zdaj očitno to opazil tudi britanski tabloid Daily Mail. V ponedeljek so se namreč obregnili ob zadnje fotografije 34-letnice, ki se je v odprti obleki udeležila prefinjenega dogodka v metropolitanskem muzeju umetnosti. “Sicer prečudovita obleka je razkrila šokantno koščen hrbet, ob čemer nas je kar malo zmrazilo. Nič boljši pa ni niti njen shiran obraz,“ so poročali in dodali, da naj bi zvezdnica do danes izgubila že dobrih pet kilogramov. “Kljub temu da je bila Holmesova vedno precej vitka, jo lahko pogosto zasledimo na poti v telovadnico, kar kaže na to, da je občutno pretiravala. Izgubila je kar nekaj kilogramov, to pa se žal že na daleč pozna.“

Katie se je sicer že večkrat branila, češ da ni anoreksična, kot ji mnogi pripisujejo, a se je na stran javnosti zdaj postavil tudi zdravnik dr. Majid Ali, ki je strokovno obrazložil njeno težavo. “Vidni so tipični simptomi anoreksije (pomanjkanje apetita) in depresije, ki lahko vključuje tudi hude tesnobne napade, zato bi rekel, da trpi za tipično poločitveno depresijo oziroma rezultatom povišane ravni stresa po razvezi tako trdne čustvene vezi,“ je pojasnil. “Videti obraz nekdanjega partnerja na praktično vsakem koraku in brati velike rumene naslove (običajno neresnične) na račun svojega življenja, zagotovo ni lahko. Zato ji priporočam, da Suri poišče varuško in si nekaj uric na dan vzame samo zase. Slabo pa ne bi bilo niti, če bi obiskala še kakšnega nutricionista ali pa dobrega psihoterapevta.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602