Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se dogaja z nekdanjo seks bombo?

L.E.
09. 07. 2013 08.07
7

Pamela Anderson je dopolnila 46 let, a bi jo kljub temu lahko še vedno označili za najbolj znano seks bombo našega časa. Zanimiva pa je tudi, ker ima prav poseben odnos do svojega zunanjega videza.

Pamela Anderson je verjetno ena najbolj znanih plavolasih zapeljivk našega časa, vendar je še posebej zanimiva tudi zaradi tega, ker se kljub temu ne jemlje preresno. Medtem ko je marsikatera lepotica videti, kot da ure in ure preživi v kopalnici, paparaci Pamelo enkrat fotografirajo, medtem ko je urejena do popolnosti, drugič spet, ko se zdi, da ji je povsem vseeno, kako je videti. Čeprav je njena kariera zasnovana na njenem zunanjem videzu, igralka trdi, da se staranja prav nič ne boji.

Kanadčanka je za Daily Telegraph povedala, da niti slučajno ne misli zaviti v ordinacijo plastičnega kirurga. Lepotica, ki je zaslovela zaradi umetnih prsi, je sebe opisala na naslednji način: "Nikoli se nisem pretvarjala, vedno sem bila pristna. Resnične niso samo moje prsi." Medtem ko marsikdo, potem ko si z estetsko kirurgijo pomaga enkrat, nato z njo postane skorajda zasvojen, je Pamela do tega zadržala pohvale vredno distanco. "Ničesar več ne mislim popravljati," je povedala. "To se mi ne zdi več pomembno. Bolj me zanima, kako se bo moj videz spreminjal, ko se bom starala. Res ni potrebno veliko, da bi bili videti kot jaz. Nimam nobene posebne lepotne skrivnosti. Ne hodim k dermatologu niti k plastičnemu kirurgu. Tega obraza se ni dotaknila nobena injekcija."

Medtem ko je Pamela odkrila, da je bila, ko je igrala v Obalni straži, prisiljena vzdrževati določeno telesno težo, ki je bila zapisana celo v njeni pogodbi, danes kakršno koli hujšanje več ni beseda, ki bi se znašla v njenem slovarju. "Ne obiskujem telovadnice, ne lotevam se nikakršnih diet. Sem vegetarijanka, tako da do neke mere pazim na svojo prehrano, vendar ne hujšam. V formi me ohranjajo moji otroci. Z njimi se lotim marsikaterega športa: nogometa, košarke, baseballa. Poleg tega sem vedno zunaj, na plaži, v morju. Telovadnic ne maram pretirano." Priznala je tudi, da so slavne rdeče kopalke še vedno v njeni omari in da si jih kdaj pa kdaj iz radovednosti še vedno nadene. "A le, da bi se prepričala, če so mi še vedno prav," se smeji. In zaenkrat so tudi ji.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602