Vizita.si
image (28)

Novice

Zakaj se je odločila za takšno spremembo?

K.B.
04. 02. 2013 09.26
7

Mlada lepotica Hilary Duff je paparace, ki jo redno spremljajo in so jo ujeli pred njenim domom na Beverly Hillsu, presenetila s svojim umetnim videzom. Videti je bilo, kot da se je 25-letnica že poslužila injekcij polnil za povečavo ustnic.

Na tujih spletnih straneh se novinarji sprašujejo, le zakaj bi se tako mlada lepotica poslužila povečanja ustnic, sploh ker je Hilary Duff znana po lepo oblikovanih in polnih ustnicah. Nekateri namigujejo, da je vzrok morda v tem, da bo naslednji mesec nastopila v priljubljeni ameriški komični seriji “Raising Hope” in si želi do takrat osvežiti svoj videz. Spet drugi menijo, da so njeni kozmetični posegi posledica tega, da se Hilary tako kot drugi mladi zvezdniki, ki so odraščali v soju žarometov in zasloveli na račun podobe Disneyjevih likov, sooča s strahom pred tem, da bi odrasla. To namreč ni prvi kozmetični popravek mlade in uspešne igralke, ki je lansko leto marca povila svojega prvega sina Luca Cruza Comrieja. Leta 2005 so se ji v medijih posmehovali zaradi prevelikih in preveč vidnih umetnih zobnih lusk.

Kakor koli že, v nekaj tednih se bodo otekline nekoliko pomirile in njen videz ne bo več tako nenaraven. Ali mlada lepotica že potrebuje osvežitev svojega videza, pa presodite sami.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602