Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se dogaja z nogometno legendo?

K.P.
14. 08. 2012 08.00
2

Vsi so zaskrbljeni zaradi stanja 45-letne zvezde nogometa, ki naj bi imel zadnje čase velike težave z alkoholom in pomirjevali. Spet se je znašel na rehabilitaciji.

Britanski nogometaš Paul Gascoigne, poznan tudi pod vzdevkom Gazza, je svojim oboževalcem povzročil kar nekaj skrbi, saj naj bi ga nekateri tuji mediji zaradi njegovega neobičajnega vedenja ter prekomernega uživanja alkohola in pomirjeval oznanili celo za mrtvega.

Gazza, ki je imel zaradi vožnje pod vplivom alkohola nekaj težav z zakonom, je bil lani na rehabilitaciji, kamor pa se je zdaj ponovno vrnil, saj ima očitno prevelike težave, da bi jih zmogel reševati sam. Tokrat so ga fotografi ujeli na ulicah Boscomba v angleški pokrajini Dorset, njegovo stanje pa je bilo zaskrbljujoče. Kot opisujejo, je deloval izgubljeno in še pod vplivom 'prekrokane' noči. "Gazza je v izjemno slabem stanju že nekaj tednov. Prekomerno pije alkohol in redno jemlje pomirjevala," je medijem zaupal eden njegovih prijateljev. Čeprav je Paul še nedavno zatrjeval, da se alkohola ni dotaknil že 20 mesecev, pa zadnji dogodki pričajo drugače, saj je njegov predstojnik za odnose z javnostjo za časopis Mirror pred kratkim potrdil: "Paul Gascoigne je trenutno na kliniki za odvajanje, kjer je deležen najboljše možne oskrbe."

Poleg vidne brazgotine na njegovem nosu je bila na zadnjih fotografijah opazna tudi sprememba v telesni teži nogometaša, ki je še nedavno dajal upanje, da je njegovih težav konec. Izguba telesne teže in izžet videz sta le ena od posledic njegove nezdrave odvisnosti. Kombinacija alkohola in pomirjeval je večkrat poskrbela, da je bil nogometaš komaj pri zavesti. Kljub vsem vzponom in padcem, ki jih Paul doživlja zaradi svoje odvisnosti, vsi držijo pesti, da bo športnik, ki je bil nekdaj v ponos celemu narodu, tokrat le ugnal svoje demone in bo tokratna rehabilitacija uspešna.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587