Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se dogaja z Robinom Gibbom?

Ni.J.
26. 10. 2011 08.03
3

Glasbena legenda Robin Gibb, eden od članov bratovske zasedbe Bee Gees, je v Londonu šokiral svoje oboževalce s srhljivo suhljato podobo. Že dve leti naj bi se bojeval s hudo boleznijo prebavil.

61-letni Robin Gibb, eden od bratov, ki so tvorili skupino Bee Gees, se že dve leti bori s hudo boleznijo, najverjetneje Crohnovo boleznijo, kroničnim vnetjem črevesja. Dvakrat naj bi ga celo odpeljali v bolnišnico, saj se je zaradi trebušnih krčev zgrudil na tla. Avgusta lani pa so ga nato operirali zaradi črevesne zapore – enake težave, zaradi katere je leta 2003 umrl njegov brat dvojček Mauricea. “Robinovo zdravstveno stanje ni dobro,“ je za medije izjavil eden njegovih tesnih prijateljev. “Vendar je bil od nekdaj borec in tudi zdaj je odločen, da bo bolezen premagal. Izjemno pogumen moški je.“

Robin je bil zaradi bolezni in hudih bolečin pred kratkim prisiljen odpovedati srečanje z britanskim premierjem Davidom Cameronom, kasneje pa se je pojavil na ITV v oddaji Alan Titchmarsh Show, kjer je s svojo podobo osupnil občinstvo.

Javnost je za Gibbsovo zdravje najbolj zaskrbelo, ko je pred 12 dnevi na plan privrela novica, da so ga zaradi neznosnih bolečin odpeljali v bolnišnico John Redcliffe v Oxfordu. Vodstvo bolnišnice je v izjavi za javnost pojasnilo, da so ga zdravili zaradi vnetja črevesja. “Robin se istočasno zahvaljuje vsem prijateljem in oboževalcem za dobre želje in jim pošilja svojo ljubezen,“ so že zapisali. Po štirih dneh je Robin lahko zapustil bolnišnico, o svojem zdravju pa je oboževalce ves čas obveščal preko svoje spletne strani. Ves čas naj bi ga, tudi v bolnišnici, spremljala njegova žena Dwina, iz Amerike pa naj bi k njemu priletel tudi 38-letni sin Spencer.

Zvezdnik, znan po tem, da je abstinent in vegan, se je zatem, ko so ga odpeljali v bolnišnico, odpovedal vsem delovnim obveznostim. Že pred tem, v začetku leta, pa je moral zaradi bolezni odpovedati glasbeno turnejo po Ameriki in Braziliji. Lansko leto so mu poleg tega zaradi zapore črevesja odstranili del črevesja, v oddaji na ITV pa je povedal tudi, da bi bilo stanje takrat zanj lahko usodno, če ga zdravniki ne bi tako hitro operirali. “To je bil zame šok,“ je povedal. “Povedali so mi, da bi mi lahko vsak trenutek razneslo črevesje, v pol ure pa bi zaradi tega po vsej verjetnosti umrl.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587