Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se dogaja z ženo slavnega nogometaša?

S.P.
29. 03. 2013 15.30
44

Victoria Beckham je poskrbela za novo, precej negativno presenečenje. Na Twitterju je namreč javno naznanila svojo odločitev, da bo do poletja izgubila še več odvečnih kilogramov, ki pa jih na njenem telesu skorajda ni več mogoče najti. Pri tem ji pomaga celo slavna osebna trenerka.

Uspešna britanska poslovnica, modna oblikovalka, nekdanja manekenka in pevka Victoria Beckham je v tem tednu znova uspela precej negativno presenetiti svoje oboževalce. Na Twitterju je namreč razkrila, da se želi do poletja znebiti vseh odvečnih kilogramov, ki pa jih na njenem vitkem telesu skorajda ne moremo več najti, zaradi česar je bila deležna precej kritik. “Njen obraz je z leti vse bolj shiran, telo pa koščeno. Ne razumem, kam bi rada še shujšala. Izpod njenih oblačil že zdaj molijo same kosti. To ni več normalno, naj ji družina že končno odpre oči,“ je na primer zapisal eden izmed komentatorjev.

V to naj bi jo gnala želja, da bi bila po porodu v kopalkah spet videti karseda dobro. Da pa bi do želenih rezultatov prišla kar čim prej, kot je mogoče, pa je najela celo pomoč slavne osebne trenerke Tracy Anderson, ki je med drugim po nosečnosti pomagala shujšati že številnim zvezdnicam, med katerimi so tudi Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez in Madonna. Kot poroča Daily Mail pa naj bi se 38-letnica ob redni telesni vadbi lotila še stroge razstrupljevalne diete, med katero bo lahko uživala le sveže iztisjen sok iz sadja in zelenjave, občutek lakote pa bo blažila predvsem z velikimi količinami vode.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587