Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se dogaja z ženo slavnega nogometaša?

S.P.
16. 10. 2012 13.24
27

Victorio Beckham v javnosti le redko zasledimo brez velikih sončnih očal, a vse do zdaj nismo poznali resničnega vzroka za nenehno skrivanje njenega obraza. Le kaj se dogaja s slavno mamico štirih otrok?

Le redko se zgodi, da ženo slavnega nogometaša v javnosti zasledimo brez gromozanskih sončnih očal. Dolgo se je zdelo, da gre zgolj za eno izmed njenih modnih muh, a je zvezdnica tokrat tudi javno razkrila temno ozadje, ki jo sili v zakrivanje obraza.

Kljub temu, da naj bi svet slave omogočal številne prioritete, se mamica štirih otrok še vedno sama spopada s pritiskom in izrednim naporom stresnega vsakdana. "Če želijo ljudje trditi, da sem nesrečna, pa naj bo tako. Ničesar se nimam sramovati. Utrujena sem! Težko je vzgajati toliko otrok hkrati, ob tem pa opravljati še vsa druga hišna in službena opravila. Spanca praktično več ne poznam, zato ni čudno, da sta tako fizični kot tudi psihični napor zahtevala svoje," je pojasnila. Njen obraz je namreč vse bolj shiran, oči pa zakrivajo veliki temni podočnjaki, ki jih zagotovo ni najbolj vesela.

Uporaba velikih sončnih očal, ki ji ob vsem še izjemno dobro pristojijo, se je zato zdela še najbolj primerna in preprosta trenutna rešitev. Victoria pa preseneča z novico, da je tudi to ne bo moglo odvrniti od tega, da bi svojo družino v prihodnosti morda še povečala. "Seveda sva z Davidom v zadnjem času močno zaposlena, a nikoli ne rečem nikoli. Življenje ubere svojo pot, in če bo tako želelo, bova seveda razmislila še o enem otroku. Zarečenega kruha se največ poje."

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587