Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo na desni fotografiji?

S.P.
24. 05. 2013 15.24
5

Zvezda resničnostnih šovov Sam Faiers je presenetila s svojim dosežkom, potem ko ji je po večletnem boju z odvečnimi kilogrami končno uspelo malce shujšati in izoblikovati svojo postavo. Kako ji je uspelo v le nekaj mesecih, preberite v nadaljevanju.

Sam Faiers, zvezda večkrat nagrajene resničnostne serije The Only Way Is Essex (TOWIE), osnovane v Essexu v Veliki Britaniji, se že od samega začetka zvezdniške kariere na očeh javnosti bori z odvečnimi kilogrami. Zato je v medijih še toliko bolj odmeven dosežek, da ji je končno uspelo shujšati ter (pre)oblikovati in utrditi svojo postavo. “Kot je povedala, je s trdim delom ter zdravo prehrano izgubila že pet kilogramov, kar je za obdobje nekaj mesecev res dober in zdrav začetek. Le tako naprej,“ ji je ob tem čestital tudi Daily Mail.

Njene zadnje fotografije, ki pričajo o uspehu, so v četrtek posneli paparaci, ki so 22-letnici sledili na počitnice v Marbello, kjer se še danes zabava z zaročencem Joeyjem Essexom in prijatelji. “Medtem ko je ostala ekipa počivala v hotelu, si sama ni mogla kaj, da ne bi smuknila v kopalke ter se malce pohvalila z doseženimi rezultati. Njena stegna in tudi trebušček so res videti nekoliko bolj utrjeni, očitno je, da se je znebila nekaj maščobnih oblog, najpomembnejše pa je, da se v svoji koži končno spet počuti dobro in samozavestno,“ so še zapisali v nadaljevanju.

Za spremembo se je odločila sredi minulega leta, saj je bila zaradi “ohlapnega telesa“, kot so ga opisovali kritiki, pogosto tarča posmeha, zmerljivk ter bolečih žaljivk. S sestro Billie Faiers sta zato poiskali pomoč osebnega trenerja in se vsaj trikrat na teden pridno potili v telovadnici. ''Na tekalni stezi sem tekla vsaj pol ure na dan, veliko pa sem delala tudi na moči in utrjevanju telesa,'' je pojasnila svetlolaska, ki drugače od nekaterih kolegic ne verjame v hitro in neučinkovito hujšanje s pomočjo bizarnih diet. ''Bilo mi je v pravo olajšanje, ko mi je osebni trener povedal, da lahko še vedno uživam hrano, ki vsebuje maščobe in ogljikove hidrate, a jo moram le omejiti in pravilno razporediti. Zaradi prevelikega odrekanja bi bili lahko rezultati celo nasprotni od želenih.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602