Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo s slavno zvezdnico?

S.P.
20. 09. 2012 07.59
9

Helen Mirren se je v javnosti pojavila z močno povitim obrazom, ki je vidno otečen in hudo zdelan. Le kaj se je zgodilo s slavno igralko?

Slavna igralka, ki je v letu 2007 prejela tudi oskarja za odigrano vlogo kraljice Elizabethe II., očitno ni preveč navdušena nad starostnimi procesi, ki se začenjajo odražati na njenem obrazu. Zvezdnico, ki se je dolgo skrivala pred objektivi, so namreč fotografi uspeli ujeti med okrevanjem po tem, ko naj bi se odločila iti pod nož.

Okrog obraza si je povila moder šal, izpod katerega lahko zlahka vidimo bele povoje, ki bi lahko bili tudi posledica lepotne operacije. “To je tip povoja, ki bi ga običajno uporabili in povili na obraz pacientke, ki je prestala lifting oziroma pomladitev obraza. Seveda ne moremo biti nikakor 100-odstotno prepričani, a bi sam upal zatrditi, da gre prav za to. Njen obraz je vidno otečen in močno zdelan,“ je pojasnil svetovno priznani kirurg dr. Nick Milojovic.

Helen Mirren je v preteklosti že priznala, da razume in podpira posameznike, ki se v obdobju staranja telesa odločijo za tovrstne popravke, kot je videti, pa je tokrat ena izmed njih postala tudi sama. “Razumem, zakaj se ljudje v procesu staranja odločajo za lepotne posege. Telo se kar naenkrat začne močno spreminjati in popolnoma razumljivo je, da nam naša podoba v ogledalu kaj kmalu ne odgovarja več. Menim, da bi morali ljudje brez obsojanja spoštovati njihove želje in se veseliti z njimi,“ je povedala slavna igralka, ki pa je svoje mnenje nedavno očitno spremenila. Njen predstavnik za stike z javnostmi je namreč že zavrnil odgovore na vsa tovrstna vprašanja, medije pa poziva, naj ji v teh dneh naklonijo nekaj miru.
 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani ? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587