Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo z britansko manekenko?

S.P.
28. 01. 2013 08.05
3

Lydia Rose Bright, ki se poskuša uveljaviti predvsem kot uspešna manekenka, je znova presenetila s svojo podobo. Kritiki so še pred kratkim opevali njeno brezhibno postavo, danes pa zvezdnico označujejo predvsem kot preobilno in zanemarjeno.

Priljubljena televizijska in medijska osebnost Lydia Rose Bright, ki jo je javnost dodobra spoznala šele zaradi sodelovanja v britanskem resničnostnem šovu "The Only Way Is Essex", se na podlagi pridobljene slave že dalj časa poskuša uveljaviti kot uspešna in priznana manekenka. Vendar si je tokrat načrte uspela nenamenoma prekrižati kar sama.

V zadnjem času naj bi namreč svetlolasa lepotica pozabila na zdrav način prehranjevanja, saj jo paparaci vse pogosteje vidijo v restavracijah s hitro prehrano, kar se žal nekoliko pozna tudi že na njeni postavi. Britanski mediji trdijo, da naj bi Lydia v zgolj nekaj tednih z nabiranjem odvečnih kilogramov popolnoma spremenila svojo nekdaj trdo prigarano postavo, zaradi česar na modnih pistah praktično ni več zaželena. "Priznam, da sem med prazniki nekoliko pretiravala s številom dnevnih obrokov ter velikostjo posameznih porcij, kar se zagotovo pozna. Da sploh ne govorim o raznih zabavah, na katerih se je točil alkohol – telesu največji sovražnik, ki se mu seveda nisem mogla upreti. Z leti moje telo to vse težje in slabše prenaša, na kar se bom pač morala privaditi in se temu nekoliko prilagoditi," je povedala.

 

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587