Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo z nekdanjim lepotcem?

K.P.
24. 07. 2012 08.04
11

Čeprav so na voljo takšne in drugačne estetske operacije, staranje ne prizanaša nikomur ter prej ali slej pokaže svoje posledice. Enako se je zgodilo tudi z nekdanjim lomilcem src, ki so ga nedavno ujeli v eni izmed londonskih restavracij.

Nedavno so 59-letnega igralca Mickeyja Rourka opazili v eni od londonskih restavracij. Mediji trdijo, da je igralec, ki je tudi tokrat pritegnil pozornost zaradi svojega "plastičnega" videza, le še senca samega sebe ter da so dnevi, ko je zapeljeval s svojimi dolgimi lasmi, karizmatično pojavo in nagajivim pogledom, davna preteklost. Vidno je, da je zvezdnik izgubil sijaj svojih valovitih las, priznal pa je tudi, da se je za estetske operacije zatekel k napačnemu kirurgu. Leta 1991, ko je šla njegova igralska kariera navzdol, se je Mickey lotil boksanja, kar mu je zadalo kar nekaj poškodb na obrazu, nato je želel videz popraviti pri plastičnih kirurgih. "Dvakrat sem imel zlomljen nos. Imel sem pet operacij na nosu in eno na ličnici," je povedal Mickey. A mediji ugibajo, da naj bi opravil tudi dvig obraza (facelift), gubice pa naj bi ravnal z botoksom. Igralec, ki se je v velikem slogu vrnil s filmom Rokoborec (The Wrestler), ima tokrat povsem drugačne vloge, kot jih je imel pred leti, ko si je po zaslugi filma Devet tednov in pol (9 ½ Weeks), v katerem je zapeljal Kim Basinger, prislužil naziv "seks simbola" in ko je za njim vzdihovalo na milijone žensk. Sedaj ga uvrščajo med ljudi, ki so si z estetskimi operacijami naredili medvedjo uslugo, saj zdaj ne more prekriti niti linij časa niti sledi vseh poškodb in kirurških posegov.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587