Vizita.si
Dolgo časa je prebolevala konec veze z nekdanjim zaročencem Jarretom Stollom.

Novice

Kaj se je zgodilo z nekdanjim supermodelom?

K.P.
25. 10. 2012 12.31
1

Po tem, ko se je za nekaj časa odmaknila od soja žarometov, se je 43-letna manekenka ponovno pojavila v javnosti vidno spremenjena. Le kaj se je v zadnjih letih z njo dogajalo?

Dolgo časa je prebolevala konec veze z nekdanjim zaročencem Jarretom Stollom.
Dolgo časa je prebolevala konec veze z nekdanjim zaročencem Jarretom Stollom. FOTO: Fame
43-letna manekenka in televizijska voditeljica Rachel Hunter, ki je mnogim morda najbolj poznana po svoji vlogi sodnice na britanski oddaji Make Me a Supermodel (Želim postati top model), je za nekaj časa izginila izpod soja žarometov in se umaknila v svoj zasebni svet.

Leta 2009 se je razšla s svojim takratnim zaročencem Jarretom Stollom, kar ji je povzročilo veliko žalosti, leto kasneje pa so nastopile zdravstvene težave, ki so nevarno ogrozile njeno življenje. Veliko časa je preživela v bolnišnici. "Imela sem prehlad in zmanjkovalo mi je sape, počutila sem se neobičajno. Prijateljici sem rekla, da me bo morala odpeljati v bolnišnico, kjer so ugotovili, da imam miokarditis in perikarditis, ki se lahko zgodita, kadar imaš gripo," je zvezdnica povedala za revijo Hello!. Ko so težave z miokarditisom in perikarditisom minile in je okrevala, ni trajalo dolgo, ko se je spet znašla v bolnišnici, tokrat zaradi zdrsa dveh medvretenčnih ploščic, zaradi česar je potrebovala operativni poseg.

Rachel pravi, da je bil čas po razpadu zveze z Jarretom pravi 'čustveni vrtiljak', vendar da je bila to z njegove strani prava odločitev, česar se takrat seveda ni zavedala. Kot kaže, je zvezdnica vse zdravstvene težave premagala in pravi, da je prebolela tudi konec veze. Trenutno je sodnica na oddaji Nova Zelandija ima talent (New Zealand's Got Talent).

Simptomi miokarditisa (poškodovana srčno mišična vlakna) in perikarditisa (vnetje votline, ki obdaja srce) so povišana telesna temperatura, bolečina v prsnem košu in povečano srce. Najpogostejši vzrok obeh je virusna infekcija, pokažeta pa se kot posledica komplikacije bolezni dihal, zlasti pri gripi in pljučnici. Način zdravljenja, ki praviloma traja nekaj tednov, je odvisen od vzroka vnetja.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587