Vizita.si
image (28)

Novice

Kaj se je zgodilo z njenimi nogami?

L.E.
25. 01. 2012 15.54
38

Courtney Cox se ne ozira na starost – z veseljem pokaže svoje dolge in vitke noge. Toda nedavno je 47-letnica razkrila kar malo čudno oblikovane mišice.

Courtney Cox se res približuje abrahamu, vendar to ne pomeni, da je iz svoje omare pospravila vsa kratka krila. Nedavno se je na premieri znova pojavila v kreaciji, ki je razkrila njene noge. Te so resda dolge in vitke, toda morda kar malo preveč mišičaste.

Slavna igralka je že večkrat priznala, da za svojo postavo trdo gara. Je mogoče, da celo pretirava? Courtney vadi z osebno trenerko, ki ji vedno postavlja nove izzive. Tako je o njeni metodi dela nekoč dejala: “Takoj, ko obvladam eno vrsto vadbe, mi predstavi drugo. Skupaj vadiva po uro in pol ter ta čas zame predstavlja tako psihični kot fizični izziv. Vendar vztrajam, saj sem videla rezultate, za katere si nisem nikoli mislila, da so sploh mogoči. Moja zadnjica je sedaj višje, roke imajo dejansko obliko, celo moja koža je bolj napeta.“ Hkrati dodaja, da ji ni mar samo za njen videz – telovadba se ji zdi pomembna, ker tako ohranja svoje zdravje.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587